Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

dr. Pauline Sprengers-Smit

Cosmetisch dermatoloog
BIG-nummer: 19911281401
dr. Pauline Sprengers-Smit

Dr. Pauline Sprengers- Smit heeft Geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht en Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit van Maastricht gestudeerd. In 2006 is zij gepromoveerd op het proefschrift “Factors Determining Glucocorticoid Sensitivity in Man” aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Lees meer

In 2010 startte zij met de specialisatie tot dermatoloog aan het Erasmus MC in Rotterdam, welke zij in 2016 succesvol heeft afgerond. Als één van de eersten in Nederland heeft zij de academische cosmetische dermatologie opleiding “Erasmus MC Aesthetics” gevolgd. Daarnaast is ze lid van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie (NVDV) en actief binnen de domeingroep Cosmetische Dermatologie. Hierbij houdt ze zich onder andere bezig met het verbeteren van de veiligheid van cosmetische behandelingen en het verzorgen van onderwijs aan dermatologen.

Ze heeft bij Bergman Clinics zowel een cosmetisch spreekuur (bij Bey by Bergman Clinics) als een dermatologisch spreekuur (bij Bergman Clinics | Huid & Vaten) zodat altijd het optimale resultaat behaald kan worden.

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.