dr. Pauline Sprengers-Smit

dr. Pauline Sprengers-Smit

BIG-nummer: 19911281401

Dr. Pauline Sprengers- Smit heeft Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit van Maastricht en Geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht gestudeerd. In 2006 is zij gepromoveerd op het proefschrift “Factors Determining Glucocorticoid Sensitivity in Man” aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

 In 2010 startte zij met de specialisatie tot dermatoloog aan het Erasmus MC in Rotterdam, welke zij in 2016 succesvol heeft afgerond. Als één van de eersten in Nederland heeft zij de academische cosmetische dermatologie opleiding “Erasmus MC Aesthetics” gevolgd, waar zijn onder andere door  dr. Peter Velthuis is opgeleid. 

Ze is lid van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie (NVDV) en actief binnen de domeingroep Cosmetische Dermatologie. Hierbij houdt ze zich onder andere bezig met het verbeteren van de veiligheid van cosmetische behandelingen en het verzorgen van onderwijs aan dermatologen.

Vanaf september 2018 is ze werkzaam als cosmetisch dermatoloog in de vestiging van Bey by Bergman Clinics in Den Haag. Hier voert zij behandelingen uit met botuline toxine, fillers en peelings. Daarnaast voert ze operatieve ingrepen onder lokale verdoving uit, zoals het verwijderen van goedaardige huidaandoeningen en moedervlekken.


Gespecialiseerd in


Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.