Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Lysandre Berry

Anesthesioloog-pijnbestrijder
BIG-nummer: 49035945601
drs. Lysandre Berry

Dokter Lysandre Berry is anesthesioloog en pijnbestrijder. Hij heeft Geneeskunde gestuurdeerd aan de Universiteit van Leiden, om zich daarna te specialiseren tot anesthesioloog in het Academisch Ziekenhuis te Maastricht, met als aandachtsgebied loco-regionale anesthesie.

Lees meer

Vanaf 2002 als anesthesioloog werkzaam geweest in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis te Amsterdam waar hij in 2003 de specialisatie tot pijnspecialist heeft genoten. Naast de reguliere pijngeneeskunde volgens het bio-psychosociaal model met bijbehorende invasieve behandelingen, heeft hij zich bekwaam in oncologische pijnblokkades, aangezicht/hoofd pijnblokkades, epidurale neuromodulatie, ketamine infuustherapie en echo geleide blokkades.

Dokter Berry beheerst het gehele palet van de pijnbestrijding en behandelt volgens de nieuwste ontwikkelingen en richtlijnen.

Vanaf 1 september 2018 is hij werkzaam als anesthesioloog-pijnspecialist bij Bergman Clinics in Naarden en Hilversum.

Daarnaast is hij lid van de Nederlandse Vereniging van Anesthesiologie, als ook van de sectie pijnbestrijding, International Neuromodulation Society, American Society of Regional Anesthesia and Pain Medicine en The International Association for the Study of Pain.

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.