drs. Lysandre Berry

Anesthesioloog-pijnbestrijder
BIG-nummer: 49035945601
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Lysandre Berry
8.1
drs. Lysandre Berry

Dokter Lysandre Berry is anesthesioloog en pijnbestrijder. Hij heeft Geneeskunde gestuurdeerd aan de Universiteit van Leiden, om zich daarna te specialiseren tot anesthesioloog in het Academisch Ziekenhuis te Maastricht, met als aandachtsgebied loco-regionale anesthesie.

Lees meer

Vanaf 2002 als anesthesioloog werkzaam geweest in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis te Amsterdam waar hij in 2003 de specialisatie tot pijnspecialist heeft genoten. Naast de reguliere pijngeneeskunde volgens het bio-psychosociaal model met bijbehorende invasieve behandelingen, heeft hij zich bekwaam in oncologische pijnblokkades, aangezicht/hoofd pijnblokkades, epidurale neuromodulatie, ketamine infuustherapie en echo geleide blokkades.

Dokter Berry beheerst het gehele palet van de pijnbestrijding en behandelt volgens de nieuwste ontwikkelingen en richtlijnen.

Vanaf 1 september 2018 is hij werkzaam als Anesthesioloog-pijnspecialist bij Bergman Clinics in Naarden en Hilversum.

Lidmaatschap

Daarnaast is hij lid van de Nederlandse Vereniging van Anesthesiologie, als ook van de sectie pijnbestrijding, International Neuromodulation Society, American Society of Regional Anesthesia and Pain Medicine en The International Association for the Study of Pain.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Lysandre Berry
8.1
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing! Onze excuses voor het ongemak.