drs. Sandrine de Winter

drs. Sandrine de Winter

BIG-nummer: 19047853401

Dermatoloog Sandrine de Winter studeerde in Utrecht geneeskunde en deed haar specialisatie in het LUMC. Voorafgaand aan haar specialisatie deed zij onderzoek naar zonlicht gerelateerde schade in de huid. Sinds 2004 is zij dermatoloog en heeft gedurende 12 jaar als vrijgevestigd dermatoloog met veel plezier in ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk gewerkt. Gedurende ruim 10 jaar heeft zij met de gynaecoloog een maandelijks gezamenlijk spreekuur gedraaid voor patiënten met klachten aan de vulva. Ook heeft zij in samenwerking met de chirurgen en wondverpleegkundigen een wondexpertise centrum opgericht.

Na een sabbatical van een half jaar is zij sinds maart 2018 als waarnemend dermatoloog werkzaam in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam. Per februari 2019 is drs. de Winter tevens werkzaam bij Bergman Clinics | Huid & Vaten te Hilversum.

“Huidaandoeningen kunnen patiënten ongerust maken, zeker bij verdenking op huidkanker of een onrustige moedervlek. Vaak kan ik direct door middel van onderzoek, aangevuld met een dermatoscoop (een soort loep) uitsluitsel geven. Soms is aanvullende diagnostiek nodig. Verder geef ik dagelijks informatie over verantwoord genieten van de zon, omdat dit belangrijk is ter voorkoming van huidkanker. Huidafwijkingen zijn vaak heel zichtbaar voor de omgeving. Dat kan patiënten onzeker maken. Veel chronische huidziekten zijn helaas niet te genezen, maar ik kan de patiënt uitleg geven en begeleiden. Daarbij kan ik handvatten bieden over hoe ermee om te gaan en hoe de aandoening onder controle kan worden gehouden. Ik vind het heel belangrijk “de patiënt IN de huid” te zien, de mens met de aandoening die mijn hulp vraagt.”

 Aandachtsgebieden:
- Algemene dermatologie
- Moedervlekken
- Huidkanker
- Vulvaspreekuur

Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
Alle divisies
Alle divisies

Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Het is momenteel erg druk bij ons Contact & Service Center. Daardoor kan het iets langer duren voordat u telefonisch te woord wordt gestaan. Alvast dank voor uw begrip.

Vanaf begin mei hebben wij onze zorg stapsgewijs uitgebreid. U bent nu weer welkom voor alle verzekerde en onverzekerde zorg die wij voor het uitbreken van het coronavirus ook boden. De wachttijden kunnen iets langer zijn dan u van ons gewend bent. Wij doen alles om u zo snel mogelijk te helpen. We willen uw bezoek aan onze focuskliniek veilig laten verlopen en hebben hiervoor de benodigde maatregelen getroffen. 

  • Om de 1.5 meter afstand in de klinieken te waarborgen, zijn veel consulten nog telefonisch. U wordt gebeld wanneer uw afspraak in de kliniek is, anders is deze telefonisch.
  • Wanneer uw afspraak voor een behandeling /operatie eerder is afgezegd i.v.m. corona, bellen wij u zo snel mogelijk voor een nieuwe afspraak. Toch vragen wij u nog even geduld te hebben. Wij volgen bij het herplannen de richtlijnen van het RIVM en urgentie- en prioriteitsrichtlijnen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

 

 Kijk hier voor meer informatie.