dr. Deodata Tijsseling

Gynaecoloog
BIG-nummer: 29909426601
dr. Deodata Tijsseling

Dr. Deodata Tijsseling (1983), volgde haar studie geneeskunde aan de universiteit Utrecht. Aansluitend deed zij promotie-onderzoek en werd tot gynaecoloog opgeleid in het Diakonessenhuis Utrecht, het UMC Utrecht en het Antonius Ziekenhuis Nieuwegein. Het laatste jaar van de opleiding en in de twee jaar na de opleiding tot gynaecoloog, als fellow urogynaecologie bij Bergman Clinics | Vrouwenzorg en het Reinier de Graaf Gasthuis Delft, heeft zij zich verder gespecialiseerd in vrouwen met bekkenbodemproblematiek.

 

Lees meer

Sinds november 2021 is zij werkzaam als uro-gynaecoloog bij Bergman Clinics | Vrouwenzorg bij de locaties Hilversum, Amsterdam en Rijswijk.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!