Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Hajo Bruining

Dermatoloog
BIG-nummer: 29048568201
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Hajo Bruining
9.2
drs. Hajo Bruining

Dokter Bruining heeft veel ervaring op zowel chirurgisch als cosmetisch gebied. Vanaf 2000 startte hij met algemene chirurgie. In 2002 begon hij als cosmetisch arts in de voormalig Dokter Schoemacher Klinieken, thans Bergman Clinics, waarna hij meer plastisch chirurgische ervaring opdeed.

Lees meer

Vervolgens startte hij zijn opleiding tot dermatoloog in het VUMC in 2004. Tijdens en na zijn opleidingstijd blijft hij zich verder in cosmetische behandelingen bekwamen. Zo werkt hij een aantal jaren in Medisch Centrum ’t Gooi, waar hij zich verder bekwaamt in de tumescente liposculptuur, een geavanceerde liposuctie techniek.

Tegenwoordig is Hajo Bruining als dermatoloog werkzaam bij Bergman Clinics in Haarlem en Alkmaar. Daarnaast is Hajo gespecialiseerd in de dermato-chirurgie (huidchirurgie). Tevens voert hij de complexere huidoperaties uit bij DC klinieken in Amsterdam.

In het consult vindt dokter Bruining een uitgebreide uitleg belangrijk, waarbij hij rekening houdt met wensen en dagelijkse bezigheden van de cliënt. "Verwachtingen en mogelijkheden moeten op elkaar worden afgestemd. Wat kan je bereiken en wat is niet realistisch? Hoe gaat de behandeling precies in z’n werk? Wat kan je tijdens de behandeling verwachten? Wat zijn de klachten die je na de behandeling kan hebben? Hoe lang houdt het effect van de behandeling aan?"

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Hajo Bruining
9.2
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.