drs. Hajo Bruining

Dermatoloog
BIG-nummer: 29048568201
drs. Hajo Bruining

Dokter Bruining heeft veel ervaring op zowel chirurgisch als cosmetisch gebied. Vanaf 2000 startte hij met algemene chirurgie. In 2002 begon hij als cosmetisch arts in de voormalig Dokter Schoemacher Klinieken, thans Bergman Clinics, waarna hij meer plastisch chirurgische ervaring opdeed.

Lees meer

Vervolgens startte hij zijn opleiding tot dermatoloog in het VUMC in 2004. Tijdens en na zijn opleidingstijd blijft hij zich verder in cosmetische behandelingen bekwamen. Zo werkt hij een aantal jaren in Medisch Centrum ’t Gooi, waar hij zich verder bekwaamt in de tumescente liposculptuur, een geavanceerde liposuctie techniek.

Tegenwoordig is Hajo Bruining als dermatoloog werkzaam bij Bergman Clinics in Haarlem en Alkmaar. Daarnaast is Hajo gespecialiseerd in de dermato-chirurgie (huidchirurgie). Tevens voert hij de complexere huidoperaties uit bij DC klinieken in Amsterdam.

In het consult vindt dokter Bruining een uitgebreide uitleg belangrijk, waarbij hij rekening houdt met wensen en dagelijkse bezigheden van de cliënt. "Verwachtingen en mogelijkheden moeten op elkaar worden afgestemd. Wat kan je bereiken en wat is niet realistisch? Hoe gaat de behandeling precies in z’n werk? Wat kan je tijdens de behandeling verwachten? Wat zijn de klachten die je na de behandeling kan hebben? Hoe lang houdt het effect van de behandeling aan?"

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!