Assisteer mij
Assisteer mij
drs. Thierry Sampimon

drs. Thierry Sampimon

BIG-nummer: 29915531301

IN MEMORIAM

Op 1 juli 2020 is onze collega en dermatoloog Thierry Sampimon onverwachts overleden.
Wij verliezen in hem een zeer gewaardeerde, bijzondere en uitermate kundige dermatoloog.

Onze gedachten gaan uit naar zijn nabestaanden.

Drs. Sampimon studeerde geneeskunde aan het VUmc te Amsterdam en deed tijdens zijn studie onderzoek naar insuline allergie bij diabetes patiënten op de afdeling dermato-allergologie.
Hierdoor ontstond al in een vroeg stadium van zijn geneeskunde opleiding een fascinatie voor de dermatologie die niet alleen ons grootste orgaan, de huid, maar ook het lichaam en de geest kunnen beïnvloeden. Allergologie werd dan ook zijn aandachtsgebied in zijn opleiding tot dermatoloog die hij eveneens in het VUmc volgde. Aangezien allergologie vaak complexe problematiek betreft die overlap toont met onder meer de dermato-psychologie en andere specialismen, vond drs. Sampimon hierin zijn uitdaging.
Naast de allergologie lag de interesse van drs. Sampimon bij de algemene dermatologie in zijn volle breedte en de onderliggende dermatopathologie.

Bij Bergman Clinics concentreerde drs. Sampimon zich op onder andere de diagnostiek en begeleiding van de patiënten met eczeem en de vaak complexe samenhang met allergieën.

Drs. Sampimon had aandacht voor de patiënt als geheel. En was vanuit zijn expertise, persoonlijke aandacht en betrokkenheid in staat samen met de patiënt te komen tot een uitstekend behandelplan.

Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.