drs. Thierry Sampimon

drs. Thierry Sampimon

BIG-nummer: 29915531301

IN MEMORIAM

Op 1 juli 2020 is onze collega en dermatoloog Thierry Sampimon onverwachts overleden.
Wij verliezen in hem een zeer gewaardeerde, bijzondere en uitermate kundige dermatoloog.

Onze gedachten gaan uit naar zijn nabestaanden.

Drs. Sampimon studeerde geneeskunde aan het VUmc te Amsterdam en deed tijdens zijn studie onderzoek naar insuline allergie bij diabetes patiënten op de afdeling dermato-allergologie.
Hierdoor ontstond al in een vroeg stadium van zijn geneeskunde opleiding een fascinatie voor de dermatologie die niet alleen ons grootste orgaan, de huid, maar ook het lichaam en de geest kunnen beïnvloeden. Allergologie werd dan ook zijn aandachtsgebied in zijn opleiding tot dermatoloog die hij eveneens in het VUmc volgde. Aangezien allergologie vaak complexe problematiek betreft die overlap toont met onder meer de dermato-psychologie en andere specialismen, vond drs. Sampimon hierin zijn uitdaging.
Naast de allergologie lag de interesse van drs. Sampimon bij de algemene dermatologie in zijn volle breedte en de onderliggende dermatopathologie.

Bij Bergman Clinics concentreerde drs. Sampimon zich op onder andere de diagnostiek en begeleiding van de patiënten met eczeem en de vaak complexe samenhang met allergieën.

Drs. Sampimon had aandacht voor de patiënt als geheel. En was vanuit zijn expertise, persoonlijke aandacht en betrokkenheid in staat samen met de patiënt te komen tot een uitstekend behandelplan.

Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 1 december zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Wanneer u ouder bent dan 12 jaar, dient u een mondkapje te dragen in de kliniek.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.

 - Banners - untitled-design-3.png