Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Sanne Vos

Dermatoloog
BIG-nummer: 69049123501
drs. Sanne Vos

“Het specialisme dermatologie geeft me veel voldoening. Als dermatoloog blijf je in de meeste gevallen tijdens het hele traject betrokken bij de patiënt. Van de diagnose en onderzoeken tot en met behandeling. De meeste huidziekten zijn gelukkig goed te behandelen, hetgeen patiënten ook direct zien. Het vak is zeer divers en afwisselend; kleine "kwalen" tot ernstige problematiek bij jong en oud wordt gezien en behandeld.”

Lees meer

Dokter Vos heeft haar opleiding geneeskunde gevolg aan het AMC. De specialisatie tot dermatoloog volgde zij aan het UMC te Utrecht. Dokter Vos heeft ervaring opgedaan in: Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, Mauritskliniek Den Haag, Nederlands Instituut Voor Pigmentstoornissen AMC, Rembrandtkliniek Leiden, Statenkliniek Den Haag, Waterland ziekenhuis Purmerend. Momenteel is zij naast waarnemend dermatoloog bij Bergman Clinics (voorheen Dermicis) werkzaam bij DC Klinieken Oud Zuid Amsterdam.

Huidoncologie en behandeling van acne behoren tot haar aandachtsgebieden. Belangrijk in het contact met patiënt vindt dokter Vos het vertrouwen en gevoel geven dat huidziekten goed te behandelen zijn, helaas soms niet te genezen. “Streven bij patiënt naar inzicht in eigen huidziekte en hoe hier mee om te gaan en te behandelen is voor mij belangrijk.”

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.