Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. John Dawson

Gynaecoloog
BIG-nummer: 59020574101
drs. John Dawson

Dokter Dawson heeft zijn studie geneeskunde gevolgd aan de Rijksuniversiteit Leiden  en zich gespecialiseerd tot huisarts in Paramaribo. Zijn specialisatie gynaecologie/verloskunde volgde hij in ziekenhuizen in Paramaribo, UMC Amsterdam (AMC) en Utrecht UMC.

 

Lees meer


Hij begon zijn carrière als gynaecoloog van 1993-2001 in de Gelre ziekenhuis Apeldoorn en vanaf 2001 is hij voornamelijk werkzaam in het OLVG West. Tot mei 2019 was hij tevens werkzaam als gynaecoloog bij DC Klinieken Lairesse en sindsdien voor Bergman Clinics | Vrouw. Nadat hij aanvankelijk het vak in volle breedte had uitgeoefend, heeft hij zich de laatste 20 jaar voornamelijk toegelegd en bekwaamd in de subspecialisaties urogynaecologie/bekkenbodemproblematiek, benigne/operatieve gynaecologie en oncologie. Zijn werk kenmerkt zich door wezenlijke interesse in de patiënt, medemenselijkheid, streven naar perfectie/excellentie en kritisch zijn op zichzelf. Die combinatie van bevlogenheid en plezier in het werk kenmerkt hem als dokter, en het streven de beste zorg met focus, aandacht en resultaat te verlenen.

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.