Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. John Dawson

Gynaecoloog
BIG-nummer: 59020574101
drs. John Dawson

Dokter Dawson heeft zijn studie geneeskunde gevolgd aan de Rijksuniversiteit Leiden  en zich gespecialiseerd tot huisarts in Paramaribo. Zijn specialisatie gynaecologie/verloskunde volgde hij in ziekenhuizen in Paramaribo, UMC Amsterdam (AMC) en Utrecht UMC.

 

Lees meer


Hij begon zijn carrière als gynaecoloog van 1993-2001 in de Gelre ziekenhuis Apeldoorn en vanaf 2001 is hij voornamelijk werkzaam in het OLVG West. Tot mei 2019 was hij tevens werkzaam als gynaecoloog bij DC Klinieken Lairesse en sindsdien voor Bergman Clinics | Vrouw. Nadat hij aanvankelijk het vak in volle breedte had uitgeoefend, heeft hij zich de laatste 20 jaar voornamelijk toegelegd en bekwaamd in de subspecialisaties urogynaecologie/bekkenbodemproblematiek, benigne/operatieve gynaecologie en oncologie. Zijn werk kenmerkt zich door wezenlijke interesse in de patiënt, medemenselijkheid, streven naar perfectie/excellentie en kritisch zijn op zichzelf. Die combinatie van bevlogenheid en plezier in het werk kenmerkt hem als dokter, en het streven de beste zorg met focus, aandacht en resultaat te verlenen.

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.