Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. John Dawson

Gynaecoloog
BIG-nummer: 59020574101
Zorgkaart Nederland Klantwaardering John Dawson
10
drs. John Dawson

Dokter Dawson heeft zijn studie Geneeskunde gevolgd aan de Rijksuniversiteit Leiden en zich gespecialiseerd tot Huisarts in Paramaribo. Zijn specialisatie Gynaecologie/Verloskunde volgde hij in ziekenhuizen in Paramaribo, UMC Amsterdam (AMC) en Utrecht UMC.

Lees meer

Ervaring

Hij begon zijn carrière als gynaecoloog van 1993-2001 in de Gelre ziekenhuis Apeldoorn en vanaf 2001 is hij voornamelijk werkzaam in het OLVG West. Tot mei 2019 was hij tevens werkzaam als Gynaecoloog bij DC Klinieken Lairesse en sindsdien voor Bergman Clinics | Vrouw.

Nadat hij aanvankelijk het vak in volle breedte had uitgeoefend, heeft hij zich de laatste 20 jaar voornamelijk toegelegd en bekwaamd in de subspecialisaties urogynaecologie/bekkenbodemproblematiek, benigne/operatieve gynaecologie en oncologie.

Bevlogenheid

Zijn werk kenmerkt zich door wezenlijke interesse in de patiënt, medemenselijkheid, streven naar perfectie/excellentie en kritisch zijn op zichzelf. Die combinatie van bevlogenheid en plezier in het werk kenmerkt hem als dokter, en het streven de beste zorg met focus, aandacht en resultaat te verlenen.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering John Dawson
10.0
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.