Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

dr. Nayyirih de Koning-Tahzib

Oogarts
BIG-nummer: 59052585201
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Nayyirih de Koning-Tahzib
8.9
dr. Nayyirih de Koning-Tahzib

Dokter de Koning rondde haar opleiding Geneeskunde aan de Universiteit in Utrecht af in 2000. De specialistie tot Oogarts volbracht zij in het UMC Maastricht (2007). Hiervoor deed zij onder andere onderzoek aan de University of Texas Health Science Center San Antonio, Texas. Eveneens in het UMC Maastricht volgde dokter de Koning een fellowship Hoornvlies en voorsegment en deed zij promotieonderzoek.

Haar specialisaties zijn: cornea, keratoconus en staar (cataract).

Lees meer

Na haar opleiding werkte dokter de Koning achteenvolgens in het Meander Medisch Centrum te Baarn en Amersfoort. Vervolgens werkte zij van 2009-2013 in het UMC Utrecht (staflid; subspecialisme: cornea; opleiding cataractchirurgie voor AIOS oogheelkunde).
Sinds maart 2013 is zij verbonden aan Oogziekenhuis Zonnestraal, dat per 1 juli 2019 is overgegaan naar Bergman Clinics | Ogen.

Lidmaatschappen

  • NOG
  • Cornea Werkgroep Kok-van Alphen (NOG)
  • ESCRS

Publicaties

  • 2008, Eigen promotie (Universiteit Maastricht); “Visual outcome and patient satisfaction after corneal and refractive surgery”
  • 2010 - heden, Copromotorschap (Universiteit Utrecht); Onderzoek naar corneal crosslinking bij keratoconus.
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Nayyirih de Koning-Tahzib
8.9

Gespecialiseerd in

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

 

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier. 

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.