Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Jeroen van der Pol

Oogarts
BIG-nummer: 59023297701
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Jeroen van der Pol
9.7
drs. Jeroen van der Pol

Gespecialiseerd in staaroperaties (cataract), cosmetische en reconstructieve operaties van de oogleden en laserbehandelingen (refractiechirurgie).

Dhr. drs. J.P. van der Pol behaalde zijn artsexamen aan de Rijks Universiteit Leiden. De specialisatie tot oogarts volbracht hij in het AMC, Academisch Ziekenhuis bij de Universiteit van Amsterdam. Na zijn opleiding was hij van 1992 tot 1998 verbonden aan het AMC als staflid met oculoplastische (oogkas en oogleden) chirurgie als superspecialisatie. In dezelfde periode had hij een deeltijd aanstelling in het Flevoziekenhuis te Almere.

 

Lees meer

Van 1998 tot 2012 was hij werkzaam in het MeanderMC te Amersfoort. Daarnaast verrichtte hij refractiechirurgie (laserbehandelingen LASIK, LASEK, PRK en implantatie van speciale intra-oculaire lenzen) bij VisionClinics van 2001 tot 2006.

Verder werkt hij als consulent voor operaties in de Zwitserse kliniek Tagesklinik Augenheilkunde te Olten van 1998 tot heden. Van 2001 tot 2012 was hij geregistreerd opleider voor oogartsen in samenwerking met de afdeling oogheelkunde van het UMC Utrecht. Sinds februari 2012 is oogarts Van der Pol werkzaam bij Oogziekenhuis Zonnestraal en sinds 2019 onder de nieuwe naam Bergman Clinics | Ogen. Jaarlijks verricht hij op vrijwillige basis enkele weken staaroperaties in ontwikkelingslanden (Mexico) en leidt lokale oogartsen op.

Dhr. drs. J.P. van der Pol publiceerde diverse artikelen in vooraanstaande internationale tijdschriften en hield voordrachten op internationale en Nederlandse congressen over uiteenlopende oogheelkundige onderwerpen.

Lidmaatschappen

  • Nederlands Gezelschap voor Oogheelkunde
  • Nederlandse werkgroep refractiechirurgie van het NOG
  • European Society of Cataract and Refractive Surgery
  • Werkgroep Tropische Oogheelkunde
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Jeroen van der Pol
9.7

Gespecialiseerd in

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.