Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Jeroen van der Pol

Oogarts
BIG-nummer: 59023297701
drs. Jeroen van der Pol

Dokter Van der Pol behaalde zijn artsexamen aan de Rijks Universiteit Leiden. De specialisatie tot Oogarts volbracht hij in het AMC, Academisch Ziekenhuis bij de Universiteit van Amsterdam. Na zijn opleiding was hij van 1992 tot 1998 verbonden aan het AMC als staflid met oculoplastische (oogkas en oogleden) chirurgie als superspecialisatie. In dezelfde periode had hij een deeltijd aanstelling in het Flevoziekenhuis te Almere.

Dokter Van der Pol is gespecialiseerd in staaroperaties (cataract), cosmetische en reconstructieve operaties van de oogleden en laserbehandelingen (refractiechirurgie).

Lees meer

Van 1998 tot 2012 was hij werkzaam in het MeanderMC te Amersfoort. Daarnaast verrichtte hij refractiechirurgie (laserbehandelingen LASIK, LASEK, PRK en implantatie van speciale intra-oculaire lenzen) bij VisionClinics van 2001 tot 2006.

Verder werkt hij als consulent voor operaties in de Zwitserse kliniek Tagesklinik Augenheilkunde te Olten van 1998 tot heden. Van 2001 tot 2012 was hij geregistreerd opleider voor oogartsen in samenwerking met de afdeling oogheelkunde van het UMC Utrecht. Sinds februari 2012 is oogarts Van der Pol werkzaam bij Oogziekenhuis Zonnestraal en sinds 2019 onder de nieuwe naam Bergman Clinics | Ogen. Jaarlijks verricht hij op vrijwillige basis enkele weken staaroperaties in ontwikkelingslanden (Mexico) en leidt lokale oogartsen op.

Dokter Van der Pol publiceerde diverse artikelen in vooraanstaande internationale tijdschriften en hield voordrachten op internationale en Nederlandse congressen over uiteenlopende oogheelkundige onderwerpen.

Lidmaatschappen

  • Nederlands Gezelschap voor Oogheelkunde
  • Nederlandse werkgroep refractiechirurgie van het NOG
  • European Society of Cataract and Refractive Surgery
  • Werkgroep Tropische Oogheelkunde

Gespecialiseerd in

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.