drs. Jeroen van der Pol

drs. Jeroen van der Pol

BIG-nummer: 59023297701

Gespecialiseerd in staaroperaties (cataract), cosmetische en reconstructieve operaties van de oogleden en laserbehandelingen (refractiechirurgie).

Dhr. drs. J.P. van der Pol behaalde zijn artsexamen aan de Rijks Universiteit Leiden. De specialisatie tot oogarts volbracht hij in het AMC, Academisch Ziekenhuis bij de Universiteit van Amsterdam. Na zijn opleiding was hij van 1992 tot 1998 verbonden aan het AMC als staflid met oculoplastische (oogkas en oogleden) chirurgie als superspecialisatie. In dezelfde periode had hij een deeltijd aanstelling in het Flevoziekenhuis te Almere.

Van 1998 tot 2012 was hij werkzaam in het MeanderMC te Amersfoort. Daarnaast verrichtte hij refractiechirurgie (laserbehandelingen LASIK, LASEK, PRK en implantatie van speciale intra-oculaire lenzen) bij VisionClinics van 2001 tot 2006.

Verder werkt hij als consulent voor operaties in de Zwitserse kliniek Tagesklinik Augenheilkunde te Olten van 1998 tot heden. Van 2001 tot 2012 was hij geregistreerd opleider voor oogartsen in samenwerking met de afdeling oogheelkunde van het UMC Utrecht. Sinds februari 2012 is oogarts Van der Pol werkzaam bij Oogziekenhuis Zonnestraal en sinds 2019 onder de nieuwe naam Bergman Clinics | Ogen. Jaarlijks verricht hij op vrijwillige basis enkele weken staaroperaties in ontwikkelingslanden (Mexico) en leidt lokale oogartsen op.

Dhr. drs. J.P. van der Pol publiceerde diverse artikelen in vooraanstaande internationale tijdschriften en hield voordrachten op internationale en Nederlandse congressen over uiteenlopende oogheelkundige onderwerpen.

Lidmaatschappen

  • Nederlands Gezelschap voor Oogheelkunde
  • Nederlandse werkgroep refractiechirurgie van het NOG
  • European Society of Cataract and Refractive Surgery
  • Werkgroep Tropische Oogheelkunde
Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 3 november zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.