Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Sanne Karsten

Dermatoloog
BIG-nummer: 79913727901
drs. Sanne Karsten

“Aandacht voor wat een huidziekte voor de patiënt betekent vind ik belangrijk”

Na haar opleiding geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam, heeft drs. Karsten een periode van 3 jaar als arts assistent gewerkt op de afdeling chirurgie en dermatologie. In 2013 kwam zij in opleiding tot dermatoloog bij het VU Medisch Centrum. Drs. Karsten heeft een bijzondere interesse in de tropendermatologie inclusief de dermatologie van de donkere huid en infectieziekten van de huid. Tijdens haar opleiding tot dermatoloog heeft zij vanuit deze interesse onder andere gewerkt in het Groote Schuur Hospital en Red Cross Children’s Memorial Hospital in Kaapstad. “Een donkere huid vergt een andere blik en aanpak dan de blanke huid”. Daarnaast heeft Drs. Karsten zich verdiept in de dermato-oncologie.

Sinds mei 2019 is dermatoloog Karsten werkzaam bij Bergman Clinics | Huid & Vaten in Enschede en Alkmaar.

Lees meer
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.