Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Nieuwe behandeling in de Bergman Kliniek, MediSpa

01 jun '07

De Green Energy is een medium peeling behandeling geheel op plantaardige basis. De Super Beauty Mask behandeling werkt in tegen fijne rimpels rond mond en ogen en tegen een vermoeide huid..

GREEN ENERGY
De Green Energy is een medium peeling behandeling geheel op plantaardige basis. Deze peeling zit qua werking tussen de megapeelbehandeling en aziatische peeling in. De Green Energy is een intensieve herstellende en stimulerende behandeling van het metabolisme van de huid, dankzij een hoog gehalte aan koninginnebrij.

De licht intensieve behandeling bevat verder nog de actieve werkstoffen als tarwekiemolie, jojoba-olie, vitamine A, C en E. Green Energy stimuleert het metabolisme van de cel, versterkt de haarvaatjes en zorgt voor stevigheid van het huidweefsel.

Effecten van de Green Energy:

 Medium kruidenpeeling behandeling werkt:

 • regenereert de huid
 • opspannend voor de huid
 • hydraterend van de diepere huidlagen
 • verbetert de doorbloeding van de huid
 • antirimpel effect
 • anti-irriterende werking

 

De beste resultaten zijn te bereiken in een kuurvorm van 4 behandelingen met tussentijd van 14 dagen.

Voor wie:
Voor iedereen die behoefte heeft aan een intensieve behandeling, maar waar de zwaardere Green Peel behandelingen niet van toepassing zijn.

SUPER BEAUTY MASK

De Super Beauty Mask behandeling werkt in tegen fijne rimpels rond mond en ogen en tegen een vermoeide huid. Super Beauty Mask zal uw huid bevrijd doen ademen, met een verfrissend, zuiver zichtbaar helder resultaat.
Super Beauty Mask heeft een samenstelling van proteïnen, mineralen, vitamines, kruidenextracten en in het bijzonder Aloë Vera.
Effecten van het Super Beauty Mask:

 • actieveren van de vermoeide huid
 • stimuleren van een zwak doorbloede huid
 • verbetert de fijne rimpels rond de ogen
 • verbetert de fijne rimpels rond de mond
 • opent de poriën van de huid

De beste resultaten zijn te bereiken in een kuurvorm van 4 behandelingen met tussentijd van 7 à 10 dagen.

Voor wie:
Voor iedereen die zijn huid opnieuw spankracht, elasticiteit en gladheid wil teruggeven. Speciaal voor mensen met rokershuid, mensen die weinig drinken, slaaptekort en teveel zonnebaden. Kortom, voor mensen die het verouderingsproces willen tegenhouden.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

 

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier. 

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.