Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Consult met Plastisch Chirurg nu ook mogelijk in de MediSpa Amsterdam!

24 mei '08

Vanaf juni zijn twee medisch specialisten van de Bergman Kliniek regelmatig aanwezig in de MediSpa in Amsterdam. Uw consult of controle kan dan ook in de Medispa Amsterdam plaatsvinden. De daadwerkelijke ingreep wordt uitgevoerd bij de Bergman Kliniek in Bilthoven.

Eens in de 14 dagen zal plastisch chirurg Erik Laban op zaterdag aanwezig zijn in de Medispa Amsterdam. KNO-arts Dirk-Jan Menger zal iedere donderdag aanwezig zijn. U kunt vanaf nu een afspraak maken voor consult of controle op deze locatie.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Ons Contact & Service Center is vandaag, 2 september 2021, éénmalig gesloten om 16:00 uur. Op vrijdag 3 september vanaf 08:00 uur zit het team weer voor u klaar.

Uiteraard blijven wij bereikbaar indien u bijvoorbeeld complicaties heeft na een recente behandeling bij Bergman Clinics.