Bel voor informatie 088 9000 500 (lokaal tarief)
Verwijzers Mijn Bergman Clinics
Tekst a| A       Contrast +| --
GA TERUG
Nieuws

Bergman Beauty Bon nu ook online te bestellen

09 nov

Een spleetje tussen de tanden, een lange bos donkere krullen, een gave huid, een gezicht vol sproeten…De definitie van uiterlijke schoonheid is voor iedereen persoonlijk. Iemand mooi vinden heeft voor de een te maken met stijl en emotie, voor de ander met verbeelding en zeldzaamheid. Wat echter wel voor de meesten onder ons geldt is dat er goed uitzien, een verzorgd uiterlijk, een goed gevoel geeft over onszelf. Een tevreden spiegelbeeld zorgt ervoor dat schouders naar achteren worden getrokken en een glimlach begint te stralen. Dit laatste zet het puntje op de ‘i’. Iemand die glimlacht heeft een gelukkige uitstraling. Daar kan geen kledingstuk tegenop.

Een stralende glimlach cadeau geven is mogelijk binnen Bergman Beauty Clinics. De Bergman Beauty Bon stelt u in staat om uw favoriete familielid, beste vriendin, die speciale collega of gewaardeerde zakenrelatie een schoonheidsbehandeling, corrigerende injectables of een verfrissende peeling te schenken. Ook kan in plaats van een behandeling worden gekozen voor een luxe product naar keuze uit onze complete lijn in huid- en lichaamsverzorging.

Spaart een dierbare al jaren voor een cosmetische correctie dan stelt de Bergman Beauty Bon u in de gelegenheid mee te doneren aan het bekostigen van een langgekoesterde droom.

Voor de aanschaf van de Bergman Beauty Bon kunt u vanaf heden niet alleen terecht in een van onze vestigingen, maar tevens kunt u via onze website of klik op beautybon uw bestelling plaatsen.

 

Geen cadeau is zo persoonlijk als schoonheid.Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.