Info-ochtend over Injectables in de MediSpa Amsterdam...

7 okt. 2009

Vanwege het enorme succes en de vele vragen naar Injectables organiseert de Bergman Kliniek wederom de informatie bijeenkomsten in de MediSpa Amsterdam. Eind september gaan we weer van start dus meld je snel want er is maar plek voor 10 personen per bijeenkomst!

Wat is Botox? Hoe lang duurt het effect van zo’n rimpelbehandeling? Wat is het verschil tussen Botox en Restylane? Hoe weet ik of Botox voor mij de geschikte behandeling is? Waar kan Botox nog meer voor gebruikt worden?

Om een antwoord te geven op alle vragen omtrent Injectables organiseert Bergman Beauty Clinics in de MediSpa te Amsterdam de aankomende periode informele informatie bijeenkomsten.

Onze cosmetisch artsen en huidspecialisten brengen u op de hoogte van de ‘Do’s and Don’ts’ van Injectables en andere huidverbeterende behandelingen.

Aan de hand van demonstraties kunt u tevens van dichtbij de werking van Injectables aanschouwen. Heeft u voldoende informatie en bent u enthousiast dan bieden wij u de mogelijkheid om u tijdens de bijeenkomst te laten behandelen. U ontvangt dan 10% korting en een gratis 24 Hour Guard 15ml van Bergman Beauty Care kado!

De informatie bijeenkomsten vinden plaats op de volgende data:         

  • 31 oktober         - zaterdag van 10:30 tot 13:00
  • 28 november    - zaterdag van 10:30 tot 13:00      
  • 19 december    - zaterdag van 10:30 tot 13:00   
  • 29 december      dinsdag van 10:30 tot 13:00
  • 16 januari            zaterdag van 10:30 tot 13:00 

Helaas zijn vrijwel alle data volgeboekt. Bent u toch geinteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Mail dan uw gegevens naar info@bergmankliniek.nl

knop aanmelden

Gezien de beperkte ruimte vragen wij u zich van te voren aan te melden via bovenstaande button, waarna wij u bij plaatsing een bevestiging en routebeschrijving toesturen. Er kunnen per bijeenkomst maximaal 10 personen aanwezig zijn.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!