Info-ochtend over Injectables in de MediSpa Amsterdam...

07 okt

Wat is Botox? Hoe lang duurt het effect van zo’n rimpelbehandeling? Wat is het verschil tussen Botox en Restylane? Hoe weet ik of Botox voor mij de geschikte behandeling is? Waar kan Botox nog meer voor gebruikt worden?

Om een antwoord te geven op alle vragen omtrent Injectables organiseert Bergman Beauty Clinics in de MediSpa te Amsterdam de aankomende periode informele informatie bijeenkomsten.

Onze cosmetisch artsen en huidspecialisten brengen u op de hoogte van de ‘Do’s and Don’ts’ van Injectables en andere huidverbeterende behandelingen.

Aan de hand van demonstraties kunt u tevens van dichtbij de werking van Injectables aanschouwen. Heeft u voldoende informatie en bent u enthousiast dan bieden wij u de mogelijkheid om u tijdens de bijeenkomst te laten behandelen. U ontvangt dan 10% korting en een gratis 24 Hour Guard 15ml van Bergman Beauty Care kado!

De informatie bijeenkomsten vinden plaats op de volgende data:         

  • 31 oktober         - zaterdag van 10:30 tot 13:00
  • 28 november    - zaterdag van 10:30 tot 13:00      
  • 19 december    - zaterdag van 10:30 tot 13:00   
  • 29 december      dinsdag van 10:30 tot 13:00
  • 16 januari            zaterdag van 10:30 tot 13:00 

Helaas zijn vrijwel alle data volgeboekt. Bent u toch geinteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Mail dan uw gegevens naar info@bergmankliniek.nl

knop aanmelden

Gezien de beperkte ruimte vragen wij u zich van te voren aan te melden via bovenstaande button, waarna wij u bij plaatsing een bevestiging en routebeschrijving toesturen. Er kunnen per bijeenkomst maximaal 10 personen aanwezig zijn.Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.