Assisteer mij
Assisteer mij

Pijnloos behandelen met Restylane

20 jul '09

De ervaring van pijn is voor iedereen persoonlijk. Zo ook de behoefte aan pijnbestrijding. Met de introductie van hyaluronzuur fillers Restylane® Lidocaine and Restylane Perlane™ Lidocaine biedt de Bergman Kliniek u nu de mogelijkheid om te kiezen voor meer comfort tijdens een huidverbeterende rimpelbehandeling.

 
Lidocaine is een veilig en snel werkend anestheticum dat door artsen wordt gebruikt om de huid plaatselijk te verdoven bij een ingreep. Door toevoeging van 0.3 procent Lidocaine aan de twee Restylane® produkten wordt uw huid als het ware plaatselijk gevoelloos gemaakt waardoor uw rimpelbehandeling wordt veraangenaamd.
Uit een dubbel blind, gerandomiseerde studie blijkt dat 90% van degenen die behandeld werden met Restylane Perlane™ Lidocaine de behandeling als meer comfortabel ervaren in vergelijking tot een behandeling met Restylane® Injectables zonder lidocaine.Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.