Vanaf 24 februari Spataderbehandeling in Amsterdam

27 jan. 2009

Nieuw op de locatie in Amsterdam is de mogelijkheid om spataderen te laten behandelen. Vanwege de toenemende vraag uit de regio Amsterdam zal dokter Messack vanaf 24 februari tevens op de Willemsparkweg aanwezig zijn...

Dokter Messack zal vanaf 24 februari ook vanuit de MediSpa in Amsterdam werkzaam zijn. 1x per 14 dagen op een dinsdag zal zij daar een spreekuur houden en behandelingen uitvoeren. U kunt er terecht voor:

    * Diagnostisch onderzoek
    * Duplex onderzoek
    * Behandelplan
    * Scleroseren (dichtspuiten van de spatader)

U kunt dus voor het hele voortraject en de kleinere spataderbehandelingen nu ook in Amsterdam terecht. De behandelingen d.m.v. EVLT (laserbehandelingen) vinden plaats in Bilthoven bij vaatchirurg Dr. B. Disselhoff.
 
In de loop van het leven krijgen steeds meer mensen in meer of mindere mate last van spataderen. Het zijn  verwijde aderen die veelvuldig voorkomen, meer bij  vrouwen dan bij mannen. Bij de Bergman Kliniek worden spataderen op professionele en medisch verantwoorde wijze behandeld. U komt niet op een wachtlijst, maar binnen een week kan in het “Bergman one stop shopping” behandelplan het volledige traject van consult/diagnostiek en behandeling worden uitgevoerd.
 
Vrijwel alle spataderbehandelingen worden door uw zorgverzekeraar vergoed.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!