Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Vanaf 24 februari Spataderbehandeling in Amsterdam

27 jan '09

Nieuw op de locatie in Amsterdam is de mogelijkheid om spataderen te laten behandelen. Vanwege de toenemende vraag uit de regio Amsterdam zal dokter Messack vanaf 24 februari tevens op de Willemsparkweg aanwezig zijn...

Dokter Messack zal vanaf 24 februari ook vanuit de MediSpa in Amsterdam werkzaam zijn. 1x per 14 dagen op een dinsdag zal zij daar een spreekuur houden en behandelingen uitvoeren. U kunt er terecht voor:

    * Diagnostisch onderzoek
    * Duplex onderzoek
    * Behandelplan
    * Scleroseren (dichtspuiten van de spatader)

U kunt dus voor het hele voortraject en de kleinere spataderbehandelingen nu ook in Amsterdam terecht. De behandelingen d.m.v. EVLT (laserbehandelingen) vinden plaats in Bilthoven bij vaatchirurg Dr. B. Disselhoff.
 
In de loop van het leven krijgen steeds meer mensen in meer of mindere mate last van spataderen. Het zijn  verwijde aderen die veelvuldig voorkomen, meer bij  vrouwen dan bij mannen. Bij de Bergman Kliniek worden spataderen op professionele en medisch verantwoorde wijze behandeld. U komt niet op een wachtlijst, maar binnen een week kan in het “Bergman one stop shopping” behandelplan het volledige traject van consult/diagnostiek en behandeling worden uitgevoerd.
 
Vrijwel alle spataderbehandelingen worden door uw zorgverzekeraar vergoed.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Ons Contact & Service Center is vandaag, 2 september 2021, éénmalig gesloten om 16:00 uur. Op vrijdag 3 september vanaf 08:00 uur zit het team weer voor u klaar.

Uiteraard blijven wij bereikbaar indien u bijvoorbeeld complicaties heeft na een recente behandeling bij Bergman Clinics.