Vanaf 24 februari Spataderbehandeling in Amsterdam

27 jan '09

Dokter Messack zal vanaf 24 februari ook vanuit de MediSpa in Amsterdam werkzaam zijn. 1x per 14 dagen op een dinsdag zal zij daar een spreekuur houden en behandelingen uitvoeren. U kunt er terecht voor:

    * Diagnostisch onderzoek
    * Duplex onderzoek
    * Behandelplan
    * Scleroseren (dichtspuiten van de spatader)

U kunt dus voor het hele voortraject en de kleinere spataderbehandelingen nu ook in Amsterdam terecht. De behandelingen d.m.v. EVLT (laserbehandelingen) vinden plaats in Bilthoven bij vaatchirurg Dr. B. Disselhoff.
 
In de loop van het leven krijgen steeds meer mensen in meer of mindere mate last van spataderen. Het zijn  verwijde aderen die veelvuldig voorkomen, meer bij  vrouwen dan bij mannen. Bij de Bergman Kliniek worden spataderen op professionele en medisch verantwoorde wijze behandeld. U komt niet op een wachtlijst, maar binnen een week kan in het “Bergman one stop shopping” behandelplan het volledige traject van consult/diagnostiek en behandeling worden uitgevoerd.
 
Vrijwel alle spataderbehandelingen worden door uw zorgverzekeraar vergoed.Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.