Assisteer mij
Assisteer mij

Vanaf 24 februari Spataderbehandeling in Amsterdam

27 jan '09

Dokter Messack zal vanaf 24 februari ook vanuit de MediSpa in Amsterdam werkzaam zijn. 1x per 14 dagen op een dinsdag zal zij daar een spreekuur houden en behandelingen uitvoeren. U kunt er terecht voor:

    * Diagnostisch onderzoek
    * Duplex onderzoek
    * Behandelplan
    * Scleroseren (dichtspuiten van de spatader)

U kunt dus voor het hele voortraject en de kleinere spataderbehandelingen nu ook in Amsterdam terecht. De behandelingen d.m.v. EVLT (laserbehandelingen) vinden plaats in Bilthoven bij vaatchirurg Dr. B. Disselhoff.
 
In de loop van het leven krijgen steeds meer mensen in meer of mindere mate last van spataderen. Het zijn  verwijde aderen die veelvuldig voorkomen, meer bij  vrouwen dan bij mannen. Bij de Bergman Kliniek worden spataderen op professionele en medisch verantwoorde wijze behandeld. U komt niet op een wachtlijst, maar binnen een week kan in het “Bergman one stop shopping” behandelplan het volledige traject van consult/diagnostiek en behandeling worden uitgevoerd.
 
Vrijwel alle spataderbehandelingen worden door uw zorgverzekeraar vergoed.Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.