Assisteer mij
Assisteer mij

Carice kiest voor de MediSpa behandelingen van de Bergman Kliniek

26 feb '10

Carice van Houten is onder andere bekend van films als Zwartboek, Alles Is Liefde en Komt Een Vrouw Bij De Dokter. Ook internationaal timmert ze flink aan de weg: zo speelde ze naast Tom Cruise en is ze binnenkort te zien naast Jude Law en Sharon Stone. Omdat Carice regelmatig in close-up op een super groot scherm te zien is, is het belangrijk dat ze er goed uit blijft zien. Ze bezoekt de Bergman MediSpa in Amsterdam voor een bindweefselmassage.

Onsterfelijkheidgevoel
Carice: “Tien jaar geleden was ik veel minder met m’n uiterlijk bezig, ik was wel ijdel maar dan heb je toch een soort onsterfelijkheidgevoel. Je denkt toch ‘bij mij gaat dat nooit gebeuren, ik ben jong, dat blijft gewoon zo’ en ik kon eten wat ik wilde. Dat is eigenlijk sinds mijn dertigste hard terug gelopen. Nu vind ik het heel belangrijk om het bij te houden. Vroeg beginnen met dit soort behandelingen is ook een beetje de truc.”


Bindweefselmassage
Bij een bindweefselmassage worden de huidlagen van elkaar los gemasseerd. Naarmate je ouder wordt gaan de huidlagen meer aan elkaar vastkleven. Dit heeft als gevolg dat er geen goede doorbloeding meer is tussen de verschillende huidlagen waardoor de eerste lijntjes en rimpeltjes ontstaan. Ook wordt de huid doffer en gaat de structuur ervan achteruit. In eerste instantie doe je drie bindweefselmassage behandelingen. Deze zijn dan één keer per week. Daarna moet de huid in ieder geval drie weken met rust gelaten worden om deze te laten kalmeren. Het resultaat is een verbetering van de huidconditie en de doorbloeding.

Cellulitis
Carice komt niet alleen voor haar gezicht naar de Bergman Medispa. "Cellulitis is een onderwerp dat vaak terug komt in mijn leven. En daar ben ik echt niet blij mee. Maar daar neem ik hier ook bindweefselmassages voor. Dan gaan ze alles heel diep van binnen weer los maken. In principe komt het wel terug, dus je moet het wel bijhouden. Ik ben toch met mijn blote billen op 4 bij 4 in de bioscoop te zien. Dan heb ik liever dat het een heel klein maantje is dan een enorm kraterlandschap."


Ware schoonheid
Carice haar huid ziet er na de behandeling weer stralend uit, maar ook zij weet dat schoonheid natuurlijk niet alleen van buiten komt: “Uiteindelijk komt de ware schoonheid van binnen, het is een ongelooflijk cliché maar ik geloof dat. Als dat goed blijft gaan en ik de komende dertig jaar gelukkig blijf, of in ieder geval gelukkig met mezelf ben, dan kun je over dertig jaar ook nog mooi zijn.”

Meer informatie over de BindweefselmassageInformatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.