Een S-lift in combinatie met biologische cosmetische chirurgie

19 feb. 2010

Lipofilling ofwel vet gebruiken om extra contour en volume te creeeren.  De "nieuwe" techniek om vorm en onderlinge verhoudingen van het lichaam te verbeteren is de laatste 8 jaar sterk ontwikkeld..

Vele ontdekkingsreizigers gingen op zoek naar de legendarische Fontein van de Eeuwige Jeugd om nooit meer terug te keren. De nieuwste cosmetische inzichten laten echter een ware verjongingsbron in onszelf zien. Een bron die niet alleen onze jeugdige en vitale uitstraling herstelt (of ons laat behouden), maar tegelijkertijd een helende werking heeft.

Door veroudering verdwijnt vetweefsel uit het gelaat. Daarmee verliezen wij volume uit ons gezicht,  zwaartekracht trekt naar beneden, onze jeugdige contouren verdwijnen. Een resultaat wat uitstekend kan worden gecorrigeerd met Lipofilling (lipo = vet, filling = vullen). Lichaamseigen vet wordt uit het lichaam weggenomen en getransplanteerd om contourverbetering te realiseren. Door de aanwezigheid van stamcellen in het vetweefsel wordt naast het ontstaan van nieuw volume ook de kwaliteit van de huid verbeterd. Stamcellen hebben namelijk de mogelijkheid om zich in een nieuwe omgeving te ontwikkelen tot meer gespecialiseerde cellen die op de specifieke plaats nodig zijn: Bindweefselcel, vetcel, huidcel of spiercel.  Een proces dat tot minimaal 3 – 6 maanden na de ingreep doorgaat!

Biologische cosmetische chirurgie
De ingroei van deze “levende” cellen kan worden gestimuleerd en verbeterd met de groeifactoren uit uw eigen bloedplaatjes. De groeifactoren in onze bloedplaatjes zetten alle cellen die voor wondgenezing nodig zijn aan het werk en laten tevens de benodigde nieuwe bloedvaatjes het wondgebied in groeien. Dit eigen “wondgenezingssyteem” blijkt een niet te onderschatten onderdeel te zijn van een succesvol behandelplan om een vitale uitstraling te behouden of terug te krijgen. Deze 100% lichaamseigen groeifactoren, afkomstig uit uw eigen bloed, stimuleren namelijk ook 'de (wond)genezing' van de eigen cellen in de ouder wordende huid. Zo kan injectie met de eigen bloedplaatjes de huid van gezicht en zelfs decolleté weer herstellen tot een vitale, dikkere, elastische huid die er gezonder uitziet en gezonder aanvoelt.

Lipofilling met groeifactoren is hiermee een volledig nieuwe, veilige en revolutionaire benadering van het herstellen van de ongewenste tekenen van ouder worden en kan uitstekend worden gecombineerd met een Facelift of MACS (mini-/S-) lift. De bron van eeuwige jeugd binnen handbereik.

Klik hier voor meer informatie over Lipofilling met groeifactoren.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!