Assisteer mij
Assisteer mij

Een S-lift in combinatie met biologische cosmetische chirurgie

19 feb '10

Vele ontdekkingsreizigers gingen op zoek naar de legendarische Fontein van de Eeuwige Jeugd om nooit meer terug te keren. De nieuwste cosmetische inzichten laten echter een ware verjongingsbron in onszelf zien. Een bron die niet alleen onze jeugdige en vitale uitstraling herstelt (of ons laat behouden), maar tegelijkertijd een helende werking heeft.

Door veroudering verdwijnt vetweefsel uit het gelaat. Daarmee verliezen wij volume uit ons gezicht,  zwaartekracht trekt naar beneden, onze jeugdige contouren verdwijnen. Een resultaat wat uitstekend kan worden gecorrigeerd met Lipofilling (lipo = vet, filling = vullen). Lichaamseigen vet wordt uit het lichaam weggenomen en getransplanteerd om contourverbetering te realiseren. Door de aanwezigheid van stamcellen in het vetweefsel wordt naast het ontstaan van nieuw volume ook de kwaliteit van de huid verbeterd. Stamcellen hebben namelijk de mogelijkheid om zich in een nieuwe omgeving te ontwikkelen tot meer gespecialiseerde cellen die op de specifieke plaats nodig zijn: Bindweefselcel, vetcel, huidcel of spiercel.  Een proces dat tot minimaal 3 – 6 maanden na de ingreep doorgaat!

Biologische cosmetische chirurgie
De ingroei van deze “levende” cellen kan worden gestimuleerd en verbeterd met de groeifactoren uit uw eigen bloedplaatjes. De groeifactoren in onze bloedplaatjes zetten alle cellen die voor wondgenezing nodig zijn aan het werk en laten tevens de benodigde nieuwe bloedvaatjes het wondgebied in groeien. Dit eigen “wondgenezingssyteem” blijkt een niet te onderschatten onderdeel te zijn van een succesvol behandelplan om een vitale uitstraling te behouden of terug te krijgen. Deze 100% lichaamseigen groeifactoren, afkomstig uit uw eigen bloed, stimuleren namelijk ook 'de (wond)genezing' van de eigen cellen in de ouder wordende huid. Zo kan injectie met de eigen bloedplaatjes de huid van gezicht en zelfs decolleté weer herstellen tot een vitale, dikkere, elastische huid die er gezonder uitziet en gezonder aanvoelt.

Lipofilling met groeifactoren is hiermee een volledig nieuwe, veilige en revolutionaire benadering van het herstellen van de ongewenste tekenen van ouder worden en kan uitstekend worden gecombineerd met een Facelift of MACS (mini-/S-) lift. De bron van eeuwige jeugd binnen handbereik.

Klik hier voor meer informatie over Lipofilling met groeifactoren.Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.