Winnaars van de gratis Botox behandeling via de Bijenkorf

14 mei 2010

Ter ere van het 140 jarig bestaan van de Bijenkorf staat er een uniek event gepland. Op zaterdag 29 en zondag 30 mei bezoeken onze specialisten de damesmode afdeling van de Bijenkorf in Amsterdam. Hier kunt u op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 12:00 tot 17:00 o.a. terecht voor persoonlijk advies en huidanalyses.

Om mode, make-up en de mogelijkheden van cosmetische chirurgie samen te laten komen onder een dak, bezoeken onze specialisten op zaterdag 29 en zondag 30 mei de damesmode afdeling van de Bijenkorf in Amsterdam.


WINNAARS GRATIS BOTOX BEHANDELING

  • Mw. Marjon Steege (14-04-76)
  • Mw. Ester Laman (22-05-67)
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!