Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Winnaars van de gratis Botox behandeling via de Bijenkorf

14 mei '10

Ter ere van het 140 jarig bestaan van de Bijenkorf staat er een uniek event gepland. Op zaterdag 29 en zondag 30 mei bezoeken onze specialisten de damesmode afdeling van de Bijenkorf in Amsterdam. Hier kunt u op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 12:00 tot 17:00 o.a. terecht voor persoonlijk advies en huidanalyses.

Om mode, make-up en de mogelijkheden van cosmetische chirurgie samen te laten komen onder een dak, bezoeken onze specialisten op zaterdag 29 en zondag 30 mei de damesmode afdeling van de Bijenkorf in Amsterdam.


WINNAARS GRATIS BOTOX BEHANDELING

  • Mw. Marjon Steege (14-04-76)
  • Mw. Ester Laman (22-05-67)
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

 

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.