Opening Bergman Clinics Naarden, Dé Kliniek voor Houding en Beweging.

12 mei '10

De vestiging richt zich op (sport) Orthopedie, Wervelkomchirurgie, Hand –en Polschirurgie, Fysiotherapie en Revalidatie.

De prachtige locatie is ingericht met 4 -state of the art- digitale OK’s en heeft 40 privé kamers tot zijn beschikking. Behandelmogelijkheden variëren van dagbehandelingen tot grotere ingrepen met meerdaagse opnames (zoals schouderoperaties, Total Hip, Total Knee en rughernia’s).

In augustus 2010 opent Bergman Clinics de deuren van deze gespecialiseerde Kliniek voor Houding en Beweging. De kliniek is centraal gelegen en goed bereikbaar langs de A1 in Naarden. Op dit moment zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten voor de invulling van verschillende functies binnen Bergman Clinics Naarden.

Bekijk de vacatures in vestiging Naarden
meer info: AdresInformatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.