Assisteer mij
Assisteer mij

Opening Bergman Clinics Naarden, Dé Kliniek voor Houding en Beweging.

12 mei '10

De vestiging richt zich op (sport) Orthopedie, Wervelkomchirurgie, Hand –en Polschirurgie, Fysiotherapie en Revalidatie.

De prachtige locatie is ingericht met 4 -state of the art- digitale OK’s en heeft 40 privé kamers tot zijn beschikking. Behandelmogelijkheden variëren van dagbehandelingen tot grotere ingrepen met meerdaagse opnames (zoals schouderoperaties, Total Hip, Total Knee en rughernia’s).

In augustus 2010 opent Bergman Clinics de deuren van deze gespecialiseerde Kliniek voor Houding en Beweging. De kliniek is centraal gelegen en goed bereikbaar langs de A1 in Naarden. Op dit moment zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten voor de invulling van verschillende functies binnen Bergman Clinics Naarden.

Bekijk de vacatures in vestiging Naarden
meer info: AdresInformatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.