Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Opening Bergman Clinics Naarden, Dé Kliniek voor Houding en Beweging.

12 mei '10

Bergman Clinics behoort inmiddels tot de top van de Orthopedische Centra in Nederland met zowel zeer tevreden cliënten in de professionele sportwereld als in de reguliere zorg. Vanwege de snelle groei van het deze categorie is gekozen om alle orthopedische activiteiten onder te brengen in een nieuwe vestiging in Naarden.

De vestiging richt zich op (sport) Orthopedie, Wervelkomchirurgie, Hand –en Polschirurgie, Fysiotherapie en Revalidatie.

De prachtige locatie is ingericht met 4 -state of the art- digitale OK’s en heeft 40 privé kamers tot zijn beschikking. Behandelmogelijkheden variëren van dagbehandelingen tot grotere ingrepen met meerdaagse opnames (zoals schouderoperaties, Total Hip, Total Knee en rughernia’s).

In augustus 2010 opent Bergman Clinics de deuren van deze gespecialiseerde Kliniek voor Houding en Beweging. De kliniek is centraal gelegen en goed bereikbaar langs de A1 in Naarden. Op dit moment zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten voor de invulling van verschillende functies binnen Bergman Clinics Naarden.

Bekijk de vacatures in vestiging Naarden
meer info: Adres

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

 

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier. 

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.