Opening Bergman Clinics Naarden, Dé Kliniek voor Houding en Beweging.

12 mei 2010

Bergman Clinics behoort inmiddels tot de top van de Orthopedische Centra in Nederland met zowel zeer tevreden cliënten in de professionele sportwereld als in de reguliere zorg. Vanwege de snelle groei van het deze categorie is gekozen om alle orthopedische activiteiten onder te brengen in een nieuwe vestiging in Naarden.

De vestiging richt zich op (sport) Orthopedie, Wervelkomchirurgie, Hand –en Polschirurgie, Fysiotherapie en Revalidatie.

De prachtige locatie is ingericht met 4 -state of the art- digitale OK’s en heeft 40 privé kamers tot zijn beschikking. Behandelmogelijkheden variëren van dagbehandelingen tot grotere ingrepen met meerdaagse opnames (zoals schouderoperaties, Total Hip, Total Knee en rughernia’s).

In augustus 2010 opent Bergman Clinics de deuren van deze gespecialiseerde Kliniek voor Houding en Beweging. De kliniek is centraal gelegen en goed bereikbaar langs de A1 in Naarden. Op dit moment zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten voor de invulling van verschillende functies binnen Bergman Clinics Naarden.

Bekijk de vacatures in vestiging Naarden
meer info: Adres

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!