Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Carice van Houten in de MediSpa voor een Cellulitis behandeling

01 feb '11

Cellulitis
Cellulitis is een bindweefselophoping van huid en onderhuid waar veel vrouwen last van hebben. De ophoping resulteert in een huid met kuiltjes en bobbeltjes, ook wel een sinaasappelhuid genoemd. Deze oneffenheden komen voornamelijk voor op de dijen, billen, heupen en bovenarmen. Cellulitis kan door verschillende factoren ontstaan. Het kan genetisch bepaald zijn of zich ontwikkelen door hormonen, ongezonde voeding, te weinig beweging of het gebruik van bepaalde medicijnen.

filmpje

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

 

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier. 

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.