Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Kleine ingreep met groot resultaat

09 nov '11

Overhangende oogleden, wallen en rimpelvorming rondom de ogen zijn vaak de eerste tekenen van veroudering. Hierdoor kunt u er moe uitzien terwijl u dit niet bent. Bovenoogleden kunnen bovendien uw zicht beperken en dit kan resulteren in vermoeidheid en hoofdpijn. Gelukkig is er met een relatief kleine ingreep als de ooglidcorrectie groot resultaat te behalen.

De ooglidcorrectie is een van de meest uitgevoerde behandelingen in onze kliniek. Meestal voor mensen van boven de dertig, maar het komt ook voor dat jongeren, die erfelijk belast zijn met wallen of afhangende wenkbrauwen of oogleden, tot een operatie besluiten. In principe kan iedereen een ooglidcorrectie ondergaan. Tijdens de ingreep, die overigens onder lokale verdoving plaatsvindt, neemt de plastisch chirurg de overtollige huid, het vetweefsel en soms ook spierweefsel weg via een snede in de natuurlijke oogplooi.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u gerust even bellen: 088 9000 500.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.