Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Mylene de la Haye heeft een facelift ondergaan bij Bergman Clinics

11 mei '12

Op woensdag 9 mei heeft Mylene de la Haye haar boek ‘Smoelwerk’ gepromoot bij Paul en Witteman. In haar boek doet Mylene verslag van angsten en twijfels waarmee zij te maken kreeg om tot het besluit te komen om een facelift te ondergaan. Mylene is bij Bergman Clinics door dokter Stevens geopereerd.

Mylene heeft een uitgebreide facelift ondergaan en daarnaast een ooglidcorrectie laten uitvoeren. Daarbij is gebruik gemaakt van lipofilling, een techniek waarbij lichaamseigen vet wordt gebruikt om volume terug te brengen in het gezicht en handen. Bij deze lipofilling heeft dokter Stevens gebruik gemaakt van groeifactoren, een nieuwe veel belovende techniek wat de verbetering van de ouder wordende huid ten goede komt. Dokter Stevens doet wetenschappelijk onderzoek naar deze techniek binnen Bergman Clinics.

Mylene is erg tevreden met het resultaat, wat er niet ‘geopereerd uitziet’ en kan naar eigen zeggen “weer een rondje mee”. 

Klik hier voor het tv-item van Paul en Witteman

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.