Orthopedisch chirurg drs. F.R.A.J. de Meulemeester stapt over naar Bergman Clinics!

9 okt. 2012

Sinds 1 september werkt drs. F.R.A.J. de Meulemeester als orthopedisch chirurg bij de Kliniek voor Bewegingszorg in Naarden. Hij wordt gezien als autoriteit op het gebied van heup- en knieprothesiologie en is dan ook een aanwinst voor Bergman Clinics. 

Dokter de Meulemeester heeft geruime tijd ervaring opgedaan in onder andere Ziekenhuis Gooi Noord en het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis te Amsterdam.

Als autoriteit op het gebied van heup- en knieprothesiologie richt hij zich binnen de Kliniek voor Bewegingszorg op deze deelgebieden van de orthopedie. Door ruime ervaring met de behandeling van wervelkolomproblematiek, zal hij ook cliënten met deze klachten behandelen. 

Meer informatie over dokter de Meulemeester leest u in zijn biografie.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!