Uitbreiding Kliniek voor Bewegingszorg in Naarden

11 feb '13

Door de sterke groei in de afgelopen jaren is eind vorig jaar de Kliniek voor Bewegingszorg in Naarden verbouwd. U blijft hiermee verzekerd van het hoge kwaliteitsniveau van de behandelingen en de relatief korte wachtlijsten.

De toename in beddencapaciteit, uitbreiding van het team van specialisten en nieuwe polikamers betekenen voor u:

  • behoud en verdere verbetering van de hoge kwaliteit van zorg die u van Bergman Clinics gewend bent, zoals persoonlijke aandacht en nog meer tijd voor cliënten
  • breder aanbod van mogelijkheden, o.a. door komst  van een sportarts
  • relatief korte wachtlijsten door toename van de beddencapaciteit met 40%

Bij de Kliniek voor Bewegingszorg kunt u terecht met klachten aan knie, schouder-, heup-, voet- en enkelaandoeningen en wervelkolom-aandoeningen. De behandelingen worden uitgevoerd door zeer ervaren orthopedisch chirurgen en neurochirurgen samen met een gespecialiseerd team van medisch personeel. Alle behandelingen binnen de Kliniek voor Bewegingszorg worden door de zorgverzekeraars vergoed.

De kliniek biedt ook een professionele afdeling pijnbestrijding. Het gaat hierbij om de behandeling van pijnklachten uitgaande van de wervelkolom, dus van nek en rug, al dan niet met uitstraling naar hoofd, schouders, armen of benen.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen met ons opnemen via  telefoonnummer 088 9000 500.Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.