Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Uitbreiding Kliniek voor Bewegingszorg in Naarden

11 feb '13

Door de sterke groei in de afgelopen jaren is eind vorig jaar de Kliniek voor Bewegingszorg in Naarden verbouwd. U blijft hiermee verzekerd van het hoge kwaliteitsniveau van de behandelingen en de relatief korte wachtlijsten.

Door de sterke groei in de afgelopen jaren is eind vorig jaar de Kliniek voor Bewegingszorg in Naarden verbouwd. U blijft hiermee verzekerd van het hoge kwaliteitsniveau van de behandelingen en de relatief korte wachtlijsten.

De toename in beddencapaciteit, uitbreiding van het team van specialisten en nieuwe polikamers betekenen voor u:

  • behoud en verdere verbetering van de hoge kwaliteit van zorg die u van Bergman Clinics gewend bent, zoals persoonlijke aandacht en nog meer tijd voor cliënten
  • breder aanbod van mogelijkheden, o.a. door komst  van een sportarts
  • relatief korte wachtlijsten door toename van de beddencapaciteit met 40%

Bij de Kliniek voor Bewegingszorg kunt u terecht met klachten aan knie, schouder-, heup-, voet- en enkelaandoeningen en wervelkolom-aandoeningen. De behandelingen worden uitgevoerd door zeer ervaren orthopedisch chirurgen en neurochirurgen samen met een gespecialiseerd team van medisch personeel. Alle behandelingen binnen de Kliniek voor Bewegingszorg worden door de zorgverzekeraars vergoed.

De kliniek biedt ook een professionele afdeling pijnbestrijding. Het gaat hierbij om de behandeling van pijnklachten uitgaande van de wervelkolom, dus van nek en rug, al dan niet met uitstraling naar hoofd, schouders, armen of benen.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen met ons opnemen via  telefoonnummer 088 9000 500.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

 

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier. 

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.