Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Extra verwennerij in de MediSpa's van Bergman Clinics

14 dec '12

Een stralende huid in goede conditie? Dagelijkse huidverzorging met hoogwaardige producten van Bergman Beauty Care maakt het mogelijk. Bij aankoop van € 100,- aan Bergman Beauty Care producten krijgt u nu een luxe tasje met extra producten cadeau!*
* Zolang de voorraad strekt

 

De huidverzorgingsproducten van Bergman Beauty Care zijn in samenwerking met de medische specialisten van Bergman Clinics ontwikkeld. In het uitgebreide assortiment vindt u diverse verzorgingsproducten; producten ter aanvulling op een behandeling en producten voor dagelijkse verzorging.

Klik hier voor meer informatie over de verzorgingsproducten van Bergman Beauty Care. U kunt hier ook direct uw persoonlijke productadvies-stappenplan doorlopen.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.