Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Sportarts Maarten Moen bij Bergman Clinics

14 dec '12

Sinds 1 december 2012 is dokter Moen actief als sportarts bij Bergman Clinics. Zijn specialisatie is het verhelpen van sportblessures zonder operatieve ingreep.

Dokter Moen is gepromoveerd op onderbeenklachten en richt zich bij Bergman Clinics op de volgende speciale aandachtsgebieden:
•    onderbeenblessures
•    schouderblessures
•    spierblessures
•    langdurige peesklachten (o.a. achillespees en knieschijfpees)

Zijn wekelijks spreekuur houdt hij bij de Kliniek voor Bewegingszorg in Naarden op dinsdag en woensdag van 8.30 – 16.30 uur.

Meer informatie over dokter Moen leest u in zijn biografie.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

 

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier. 

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.