Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Uw behandeling bij Bergman Clinics gewoon vergoed

14 dec '12

De beste behandeling, persoonlijke én verzekerde zorg. Veel behandelingen bij Bergman Clinics worden gewoon door uw zorgverzekering vergoed.

Zorgverzekeraars zijn positief over de toegevoegde waarde van gespecialiseerde klinieken als Bergman Clinics. Grote voordelen van een  specialistische kliniek zijn:

  • kwaliteit door specialisatie: door een behandeling veelvuldig uit te voeren met een goed op elkaar ingespeeld team, stijgt de kwaliteit van de behandeling
  • geen (of korte) wachtlijsten
  • cliënt staat centraal door persoonlijke aandacht van begin tot eind
  • zo kort mogelijk behandeltraject, dus snel weer aan de slag


Wat wordt er nu vergoed en wat niet?

Valt uw behandeling bij Bergman Clinics binnen het basispakket, dan wordt deze vergoed door uw zorgverzekeraar, niet anders dan in het ziekenhuis het geval is. Behandelingen die in het basispakket vallen zijn alle behandelingen die uitgevoerd worden in de Kliniek voor Bewegingszorg, Vrouwenzorg (Alant Vrouw) en Inwendige Zorg. Ook staarbehandelingen, spataderbehandelingen  en borstverkleiningen (bij medische indicatie) worden volledig door uw zorgverzekering vergoed bij Bergman Clinics.

Door onze goede relatie met de zorgverzekeraars worden ook behandelingen vergoed die niet binnen de basiszorg vallen maar in de aanvullende pakketten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ooglidcorrecties. Om te weten hoe het bij u is geregeld: check uw polis!!

Daarnaast  zijn er met een aantal zorgverzekeraars afspraken gemaakt over kortingen bij een onverzekerde behandeling. Zo ontvangt u bij de meeste verzekeraars 10% korting op een ooglaserbehandeling bij VisionClinics (tegenwoordig onderdeel van Bergman Clinics) klik hier voor meer informatie voor deze korting. Voor meer informatie kunt terecht bij ons Contact en Service Center.

Meer informatie
Zorg dat u goed geïnformeerd bent over de vergoeding van uw behandeling. Lees meer over vergoedingen en de afspraken die Bergman Clinics heeft met zorgverzekeraars. Of neem direct contact op via: 0800 - 8888 999

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

 

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier. 

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.