zorgprogramma Gezond Gewicht nu op maat!

11 feb '13

Overgewicht kan tot verschillende gezondheidsproblemen leiden. Actie ondernemen is dan ook belangrijk. Maar hoe.... Bergman Clinics heeft hiervoor diverse zorgprogramma’s ontwikkeld.

Individuele doelstellingen en een persoonlijk behandelplan staan bij de programma’s Gezond Gewicht voorop. Elke cliënt heeft immers andere wensen, is anders verzekerd (aanvullende pakketen) en heeft verschillende financiële mogelijkheden. De  zorgprogramma’s van Bergman Clinics hebben dan ook elk een eigen behandelplan en een aparte prijs. U krijgt als cliënt  optimale begeleiding zodat een structurele verandering in leefstijl plaatsvindt en uw persoonlijke (gewichts-) doelstellingen worden behaald.

Binnen de zorgprogramma’s werken verschillende specialisten samen met de cliënt aan een gezamenlijk doel: het behalen van de individuele gewichts- en gezondheidsdoelstellingen met blijvend resultaat door verandering in leefstijl. Centraal hierbij staan de thema’s voeding, beweging en gedrag.

Vergoeding
Een gedeelte van zowel de zorgprogramma’s Gezond Gewicht en Gezond Gewicht met maagballon wordt vergoed, er wordt echter altijd eerst aanspraak gemaakt op uw eigen risico. Klik hier voor meer informatie over de kosten en vergoeding per programma. U kunt ook  contact opnemen met uw verzekeraar voor meer informatie.

Meer informatie
Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend een afspraak maken met een gewichtscoach van Bergman Clinics? Neem contact op via 088 9000 500. Een eerste stap naar blijvend gewichtsverlies.Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.