zorgprogramma Gezond Gewicht nu op maat!

11 feb

Overgewicht kan tot verschillende gezondheidsproblemen leiden. Actie ondernemen is dan ook belangrijk. Maar hoe.... Bergman Clinics heeft hiervoor diverse zorgprogramma’s ontwikkeld.

Individuele doelstellingen en een persoonlijk behandelplan staan bij de programma’s Gezond Gewicht voorop. Elke cliënt heeft immers andere wensen, is anders verzekerd (aanvullende pakketen) en heeft verschillende financiële mogelijkheden. De  zorgprogramma’s van Bergman Clinics hebben dan ook elk een eigen behandelplan en een aparte prijs. U krijgt als cliënt  optimale begeleiding zodat een structurele verandering in leefstijl plaatsvindt en uw persoonlijke (gewichts-) doelstellingen worden behaald.

Binnen de zorgprogramma’s werken verschillende specialisten samen met de cliënt aan een gezamenlijk doel: het behalen van de individuele gewichts- en gezondheidsdoelstellingen met blijvend resultaat door verandering in leefstijl. Centraal hierbij staan de thema’s voeding, beweging en gedrag.

Vergoeding
Een gedeelte van zowel de zorgprogramma’s Gezond Gewicht en Gezond Gewicht met maagballon wordt vergoed, er wordt echter altijd eerst aanspraak gemaakt op uw eigen risico. Klik hier voor meer informatie over de kosten en vergoeding per programma. U kunt ook  contact opnemen met uw verzekeraar voor meer informatie.

Meer informatie
Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend een afspraak maken met een gewichtscoach van Bergman Clinics? Neem contact op via 088 9000 500. Een eerste stap naar blijvend gewichtsverlies.Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.