Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

zorgprogramma Gezond Gewicht nu op maat!

11 feb '13

Overgewicht kan tot verschillende gezondheidsproblemen leiden. Actie ondernemen is dan ook belangrijk. Maar hoe? De juiste manier voor blijvend gewichtsverlies is het tegelijk aanpakken van alle oorzaken van overgewicht. Bergman Clinics heeft hiervoor  verschillende zorgprogramma’s ontwikkeld.

Overgewicht kan tot verschillende gezondheidsproblemen leiden. Actie ondernemen is dan ook belangrijk. Maar hoe.... Bergman Clinics heeft hiervoor diverse zorgprogramma’s ontwikkeld.

Individuele doelstellingen en een persoonlijk behandelplan staan bij de programma’s Gezond Gewicht voorop. Elke cliënt heeft immers andere wensen, is anders verzekerd (aanvullende pakketen) en heeft verschillende financiële mogelijkheden. De  zorgprogramma’s van Bergman Clinics hebben dan ook elk een eigen behandelplan en een aparte prijs. U krijgt als cliënt  optimale begeleiding zodat een structurele verandering in leefstijl plaatsvindt en uw persoonlijke (gewichts-) doelstellingen worden behaald.

Binnen de zorgprogramma’s werken verschillende specialisten samen met de cliënt aan een gezamenlijk doel: het behalen van de individuele gewichts- en gezondheidsdoelstellingen met blijvend resultaat door verandering in leefstijl. Centraal hierbij staan de thema’s voeding, beweging en gedrag.

Vergoeding
Een gedeelte van zowel de zorgprogramma’s Gezond Gewicht en Gezond Gewicht met maagballon wordt vergoed, er wordt echter altijd eerst aanspraak gemaakt op uw eigen risico. Klik hier voor meer informatie over de kosten en vergoeding per programma. U kunt ook  contact opnemen met uw verzekeraar voor meer informatie.

Meer informatie
Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend een afspraak maken met een gewichtscoach van Bergman Clinics? Neem contact op via 088 9000 500. Een eerste stap naar blijvend gewichtsverlies.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

 

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier. 

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.