Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Oproep: Deelnemers gezocht voor video-opname..

21 dec '15

Overweeg je binnenkort een borstvergroting te laten uitvoeren, neem dan contact met ons op. We zijn op zoek naar cliënten die we bij dit traject van 1e consult tot nacontrole mogen filmen voor een informatie-video op onder andere onze website. Bij deelname aan de opnames zal de behandeling kosteloos worden uitgevoerd.

Update:  we hebben vele verzoeken ontvangen om de inschrijftijd te verlengen. Om meer mensen de mogelijkheid te bieden om zich in te schrijven hebben we besloten om datum voor inschrijving te verlengen naar 20 januari.

 

Bergman Clinics is op zoek naar deelnemers die een borstvergroting bij Bergman Clinics willen ondergaan en zich voor, tijdens en na deze ingreep willen laten volgen. Het doel is met videocontent het borstvergrotingstraject en de persoonlijke beleving eromheen inzichtelijk te maken.  

Wat moet je doen?

  1. Probeer zelf de lightversie van het 3D-Consult  (link hier)
  2. Stuur een foto of beter nog een filmpje met daarin je motivatie waarom je mee wilt doen en waarom jij de beste kandidaat bent.
  3. Voeg je NAW-gegevens toe in de aanmelding.

Voorwaarden

  • Wij zoeken een vrouw tussen de 20 en 40 jaar die de afgelopen 6 maanden nog niet op consult voor borstvergroting is geweest.
  • Je hebt de punten 1 t/m 3 uitgevoerd.

Meld je direct aan

Door de 3D-lightversie te doorlopen en vervolgens  een mail met (bij voorkeur) video of foto op te sturen naar communicatie@bergmanclinics.nl.
Aanmelden kan tot 20 januari 2016. Degene die wordt uitgenodigd ontvang hierover telefonisch bericht. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld!

Meer informatie 

Meer informatie over het Bergman Clinics 3D-Consult vind u hier.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

 

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier. 

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.