Oproep: Deelnemers gezocht voor video-opname..

21 dec. 2015

Overweeg je binnenkort een borstvergroting te laten uitvoeren, neem dan contact met ons op. We zijn op zoek naar cliënten die we bij dit traject van 1e consult tot nacontrole mogen filmen voor een informatie-video op onder andere onze website. Bij deelname aan de opnames zal de behandeling kosteloos worden uitgevoerd.

Update:  we hebben vele verzoeken ontvangen om de inschrijftijd te verlengen. Om meer mensen de mogelijkheid te bieden om zich in te schrijven hebben we besloten om datum voor inschrijving te verlengen naar 20 januari.

 

Bergman Clinics is op zoek naar deelnemers die een borstvergroting bij Bergman Clinics willen ondergaan en zich voor, tijdens en na deze ingreep willen laten volgen. Het doel is met videocontent het borstvergrotingstraject en de persoonlijke beleving eromheen inzichtelijk te maken.  

Wat moet je doen?

  1. Probeer zelf de lightversie van het 3D-Consult  (link hier)
  2. Stuur een foto of beter nog een filmpje met daarin je motivatie waarom je mee wilt doen en waarom jij de beste kandidaat bent.
  3. Voeg je NAW-gegevens toe in de aanmelding.

Voorwaarden

  • Wij zoeken een vrouw tussen de 20 en 40 jaar die de afgelopen 6 maanden nog niet op consult voor borstvergroting is geweest.
  • Je hebt de punten 1 t/m 3 uitgevoerd.

Meld je direct aan

Door de 3D-lightversie te doorlopen en vervolgens  een mail met (bij voorkeur) video of foto op te sturen naar communicatie@bergmanclinics.nl.
Aanmelden kan tot 20 januari 2016. Degene die wordt uitgenodigd ontvang hierover telefonisch bericht. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld!

Meer informatie 

Meer informatie over het Bergman Clinics 3D-Consult vind u hier.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!