Assisteer mij
Assisteer mij

Oproep: Deelnemers gezocht voor video-opname..

21 dec '15

Update:  we hebben vele verzoeken ontvangen om de inschrijftijd te verlengen. Om meer mensen de mogelijkheid te bieden om zich in te schrijven hebben we besloten om datum voor inschrijving te verlengen naar 20 januari.

 

Bergman Clinics is op zoek naar deelnemers die een borstvergroting bij Bergman Clinics willen ondergaan en zich voor, tijdens en na deze ingreep willen laten volgen. Het doel is met videocontent het borstvergrotingstraject en de persoonlijke beleving eromheen inzichtelijk te maken.  

Wat moet je doen?

  1. Probeer zelf de lightversie van het 3D-Consult  (link hier)
  2. Stuur een foto of beter nog een filmpje met daarin je motivatie waarom je mee wilt doen en waarom jij de beste kandidaat bent.
  3. Voeg je NAW-gegevens toe in de aanmelding.

Voorwaarden

  • Wij zoeken een vrouw tussen de 20 en 40 jaar die de afgelopen 6 maanden nog niet op consult voor borstvergroting is geweest.
  • Je hebt de punten 1 t/m 3 uitgevoerd.

Meld je direct aan

Door de 3D-lightversie te doorlopen en vervolgens  een mail met (bij voorkeur) video of foto op te sturen naar communicatie@bergmanclinics.nl.
Aanmelden kan tot 20 januari 2016. Degene die wordt uitgenodigd ontvang hierover telefonisch bericht. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld!

Meer informatie 

Meer informatie over het Bergman Clinics 3D-Consult vind u hier.Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.