Oproep: Deelnemers gezocht voor video-opname..

21 dec '15

Update:  we hebben vele verzoeken ontvangen om de inschrijftijd te verlengen. Om meer mensen de mogelijkheid te bieden om zich in te schrijven hebben we besloten om datum voor inschrijving te verlengen naar 20 januari.

 

Bergman Clinics is op zoek naar deelnemers die een borstvergroting bij Bergman Clinics willen ondergaan en zich voor, tijdens en na deze ingreep willen laten volgen. Het doel is met videocontent het borstvergrotingstraject en de persoonlijke beleving eromheen inzichtelijk te maken.  

Wat moet je doen?

  1. Probeer zelf de lightversie van het 3D-Consult  (link hier)
  2. Stuur een foto of beter nog een filmpje met daarin je motivatie waarom je mee wilt doen en waarom jij de beste kandidaat bent.
  3. Voeg je NAW-gegevens toe in de aanmelding.

Voorwaarden

  • Wij zoeken een vrouw tussen de 20 en 40 jaar die de afgelopen 6 maanden nog niet op consult voor borstvergroting is geweest.
  • Je hebt de punten 1 t/m 3 uitgevoerd.

Meld je direct aan

Door de 3D-lightversie te doorlopen en vervolgens  een mail met (bij voorkeur) video of foto op te sturen naar communicatie@bergmanclinics.nl.
Aanmelden kan tot 20 januari 2016. Degene die wordt uitgenodigd ontvang hierover telefonisch bericht. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld!

Meer informatie 

Meer informatie over het Bergman Clinics 3D-Consult vind u hier.Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.