VMS-certificaat voor Bergman Clinics Kliniek voor Oogzorg

18 mrt '13

VMS staat voor Veiligheidsmanagementsysteem. Het VMS is het systeem waarmee zorginstellingen risico’s signaleren, verbeteringen doorvoeren en beleid vastleggen, evalueren en aanpassen. Met het VMS kunnen we uw veiligheid nog beter waarborgen.

Deskundig, professioneel en klantgericht
'Het VMS-certificaat is een erkenning voor onze deskundigheid, professionaliteit en klantgerichte benadering”, zegt Managing Director Jaco Donselaar. 'We zijn trots dat onze organisatie met vlag en wimpel is geslaagd.' Naast het VMS-certificaat is ook de ISO- en ZKN-certificatie geprolongeerd. Willy Limpens, lead auditor bij KIWA, liet weten een uitstekend gevoel te hebben bij de organisatie. 'Het niveau is heel hoog.'

Meer informatie
Lees meer over de mogelijke behandelingen bij de Kliniek voor Oogzorg of neem contact op via 088 9000 500.Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.