Een zichtbaar strakke en egale huid met de Derma Pen

22 apr

Naarmate de huid ouder wordt, produceert deze minder collageen. De huid verliest hierdoor zijn spanning en trekkracht en wordt slapper. In combinatie met een vertraagde celdeling vermindert dit de conditie van de huid.
De Derma pen behandeling brengt een aantal natuurlijke processen op gang die de conditie van de huid weer verbeteren.

Een verbeterde huidstructuur
Ten opzichte van bestaande micro needling therapie kent de Derma pen een aantal belangrijke voordelen:
•    De Derma pen is effectiever, nauwkeuriger en veiliger. Door middel van elf kleine, vibrerende naaldjes maakt de Derma pen microscopisch kleine kanaaltjes in de huid. Dit brengt een aantal natuurlijke processen op gang die de cellen in de diepere huidlagen stimuleren tot collageen productie.
•    Daarnaast zorgt de Derma pen voor het stimuleren van de natuurlijke vernieuwing van de huid, waardoor ook huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen. Een verbeterde huidstructuur en een strakkere huid is het resultaat.

Geschikt voor elk huidtype
De Derma pen is geschikt voor elk huidtype voor de behandeling van fijne lijntjes, verslapte huid, grauwe en doffe huidskleur, grove poriën, zonbeschadigde huid en littekens. 

Contact
Nieuwsgierig naar de behandeling met de Derma pen? Neem gerust contact op voor vragen of voor het inplannen van een eerste consult met een van onze huidtherapeuten via: 088 9000 500.Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.