Assisteer mij
Assisteer mij

Een zichtbaar strakke en egale huid met de Derma Pen

22 apr '13

Naarmate de huid ouder wordt, produceert deze minder collageen. De huid verliest hierdoor zijn spanning en trekkracht en wordt slapper. In combinatie met een vertraagde celdeling vermindert dit de conditie van de huid.
De Derma pen behandeling brengt een aantal natuurlijke processen op gang die de conditie van de huid weer verbeteren.

Een verbeterde huidstructuur
Ten opzichte van bestaande micro needling therapie kent de Derma pen een aantal belangrijke voordelen:
•    De Derma pen is effectiever, nauwkeuriger en veiliger. Door middel van elf kleine, vibrerende naaldjes maakt de Derma pen microscopisch kleine kanaaltjes in de huid. Dit brengt een aantal natuurlijke processen op gang die de cellen in de diepere huidlagen stimuleren tot collageen productie.
•    Daarnaast zorgt de Derma pen voor het stimuleren van de natuurlijke vernieuwing van de huid, waardoor ook huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen. Een verbeterde huidstructuur en een strakkere huid is het resultaat.

Geschikt voor elk huidtype
De Derma pen is geschikt voor elk huidtype voor de behandeling van fijne lijntjes, verslapte huid, grauwe en doffe huidskleur, grove poriën, zonbeschadigde huid en littekens. 

Contact
Nieuwsgierig naar de behandeling met de Derma pen? Neem gerust contact op voor vragen of voor het inplannen van een eerste consult met een van onze huidtherapeuten via: 088 9000 500.Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.