Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Een zichtbaar strakke en egale huid met de Derma Pen

22 apr '13

Een nieuwe ontwikkeling binnen micro needling therapie is de Derma Pen, nu ook mogelijk bij Bergman Clinics. Micro needling therapie wordt veelvuldig toegepast om de huidstructuur zichtbaar te verbeteren. Uitbreiding van deze therapie met de Derma pen is een uitkomst voor iedereen die de huid zichtbaar wil verjongen, egaliseren en littekentjes effectief wil aanpakken.

Naarmate de huid ouder wordt, produceert deze minder collageen. De huid verliest hierdoor zijn spanning en trekkracht en wordt slapper. In combinatie met een vertraagde celdeling vermindert dit de conditie van de huid.
De Derma pen behandeling brengt een aantal natuurlijke processen op gang die de conditie van de huid weer verbeteren.

Een verbeterde huidstructuur
Ten opzichte van bestaande micro needling therapie kent de Derma pen een aantal belangrijke voordelen:
•    De Derma pen is effectiever, nauwkeuriger en veiliger. Door middel van elf kleine, vibrerende naaldjes maakt de Derma pen microscopisch kleine kanaaltjes in de huid. Dit brengt een aantal natuurlijke processen op gang die de cellen in de diepere huidlagen stimuleren tot collageen productie.
•    Daarnaast zorgt de Derma pen voor het stimuleren van de natuurlijke vernieuwing van de huid, waardoor ook huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen. Een verbeterde huidstructuur en een strakkere huid is het resultaat.

Geschikt voor elk huidtype
De Derma pen is geschikt voor elk huidtype voor de behandeling van fijne lijntjes, verslapte huid, grauwe en doffe huidskleur, grove poriën, zonbeschadigde huid en littekens. 

Contact
Nieuwsgierig naar de behandeling met de Derma pen? Neem gerust contact op voor vragen of voor het inplannen van een eerste consult met een van onze huidtherapeuten via: 088 9000 500.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatst maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren.

1) Nieuwe cliënt/net verwezen naar Bergman Clinics:
- Wij bellen u binnen 3 werkdagen voor het inplannen van een consultafspraak nadat uw verwijzing bij ons binnen is.
- Veel afspraken kunt u ook zelf online plannen. U ontvangt per e-mail een uitnodiging via Zorgdomein wanneer dit voor uw afspraak mogelijk is.

2) Voor algemene, niet urgente vragen kijkt u eerst op onze website of in de Mijn Bergman Clinics app. Daarnaast kunt u ook tijdens kantooruren ook met ons chatten.

3) Voor spoed hebben we een speciaal telefoonnummer.

Wij doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.