Een zichtbaar strakke en egale huid met de Derma Pen

22 apr. 2013

Een nieuwe ontwikkeling binnen micro needling therapie is de Derma Pen, nu ook mogelijk bij Bergman Clinics. Micro needling therapie wordt veelvuldig toegepast om de huidstructuur zichtbaar te verbeteren. Uitbreiding van deze therapie met de Derma pen is een uitkomst voor iedereen die de huid zichtbaar wil verjongen, egaliseren en littekentjes effectief wil aanpakken.

Naarmate de huid ouder wordt, produceert deze minder collageen. De huid verliest hierdoor zijn spanning en trekkracht en wordt slapper. In combinatie met een vertraagde celdeling vermindert dit de conditie van de huid.
De Derma pen behandeling brengt een aantal natuurlijke processen op gang die de conditie van de huid weer verbeteren.

Een verbeterde huidstructuur
Ten opzichte van bestaande micro needling therapie kent de Derma pen een aantal belangrijke voordelen:
•    De Derma pen is effectiever, nauwkeuriger en veiliger. Door middel van elf kleine, vibrerende naaldjes maakt de Derma pen microscopisch kleine kanaaltjes in de huid. Dit brengt een aantal natuurlijke processen op gang die de cellen in de diepere huidlagen stimuleren tot collageen productie.
•    Daarnaast zorgt de Derma pen voor het stimuleren van de natuurlijke vernieuwing van de huid, waardoor ook huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen. Een verbeterde huidstructuur en een strakkere huid is het resultaat.

Geschikt voor elk huidtype
De Derma pen is geschikt voor elk huidtype voor de behandeling van fijne lijntjes, verslapte huid, grauwe en doffe huidskleur, grove poriën, zonbeschadigde huid en littekens. 

Contact
Nieuwsgierig naar de behandeling met de Derma pen? Neem gerust contact op voor vragen of voor het inplannen van een eerste consult met een van onze huidtherapeuten via: 088 9000 500.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!