Continuïteit van zorg dankzij samenwerking met UMC ’s

17 okt

De samenwerking tussen Bergman Clinics | Vrouwenzorg en de UMC’s richt zich op de bekkenbodem problematiek (incontinentie, functionele urologie en verzakking), afwijkende cervix cytologie en poliklinische sterilisatie (alleen met Essure).

Behandeling vanuit één locatie
De academische ziekenhuizen UMC Utrecht, AMC Amsterdam en het VU Medisch Centrum hebben respectievelijk in 2002 en 2009 de keuze gemaakt hun specialisme bekkenbodemzorg te verplaatsen naar Bergman Clinics | Vrouwenzorg (destijds Alant Vrouw).

De zorg is onderverdeeld in programma’s, zodat snel en effectief het diagnostische traject en de behandeling kan worden aangeboden. De meeste medisch specialisten van Bergman Clinics | Vrouwenzorg, zijn ook werkzaam in de genoemde academische ziekenhuizen. U wordt dus geholpen door een gespecialiseerd en ervaren team van deskundigen. Tevens vinden behandelingen zoveel mogelijk plaats op één locatie en wordt de kwaliteit van de zorgprogamma’s gewaarborgd.

Continuïteit in zorg en snelle behandeling
Door de intensieve samenwerkingsverbanden kunt u sneller geholpen worden en kunnen opnames voor complexere ingrepen plaatsvinden in één van de academische ziekenhuizen. Op deze wijze wordt optimaal gebruik gemaakt van de faciliteiten van de UMC’s als topklinisch/topreferent centrum. Wij garanderen hierbij dat u als cliënt, dezelfde specialist en behandelend arts behoudt.

Met welke klachten naar de Kliniek voor Vrouwenzorg?
De kliniek voor Vrouwenzorg heeft een vestiging in Amsterdam en in Bilthoven. U kunt hier terecht voor complete multidisciplinaire zorg voor alle bekkenbodemklachten. U kunt bij ons terecht voor de zorgprogramma’s:

• blaasklachten
• ontlastingsklachten
• vaginale verzakking
• pijn bij het vrijen
• definitieve anticonceptie (Essure)
• afwijkend uitstrijkje
• menopauze en overgangsklachten.

Kijk voor een uitgebreide beschrijving van de mogelijke behandelingen op de webpagina van Vrouwenzorg.

Meer informatie
Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft. U kunt ons bereiken via 088 9000 500. Of mail naar info@bergmanclinics.nlInformatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 1 december zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Wanneer u ouder bent dan 12 jaar, dient u een mondkapje te dragen in de kliniek.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.

 - Banners - untitled-design-3.png