Snel bewegingsklachtenvrij dankzij de sportarts

17 okt. 2013

Heeft u bewegingsklachten die maar niet over gaan? Overweeg dan een bezoek aan de sportarts, een specialist op het gebied van sport- en bewegingsgerelateerde klachten. De klachten worden niet-operatief behandeld. De sportarts bekijkt de oorzaken en geeft u advies om zo snel mogelijk weer klachtenvrij te zijn. Sportarts dr. Maarten Moen houdt wekelijks op dinsdag en woensdag spreekuur bij de Kliniek voor Bewegingszorg in Naarden.

Tijdens de afspraak bij de sportarts wordt vastgesteld wat er aan de hand is en krijgt u advies over wat er gedaan moet worden om zo snel en optimaal mogelijk weer klachtenvrij te zijn. Mocht blijken dat er toch een operatie nodig is, dan overlegt de sportarts intern (en dus snel) met de orthopeden van de Kliniek voor Bewegingszorg.

Spreekuur sportarts
Bij de Kliniek voor Bewegingszorg in Naarden houdt sportarts Maarten Moen wekelijks spreekuren op dinsdag en woensdag. Dokter Moen is extra bedreven in het adviseren bij de volgende klachten:

• Onderbenen
• Schouders
• Peesklachten
• Spierklachten

Voor aanvullende diagnostiek kan de sportarts onder andere gebruik maken van röntgen, MRI en laboratoriumonderzoek.
Alle consulten bij de sportarts van de Kliniek voor Bewegingszorg vallen onder de basisverzekering.

Meer informatie
Wilt u meer informatie of een afspraak maken met onze sportarts? Neem dan contact met ons op via 088 9000 500. Voor een afspraak heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!