Assisteer mij
Assisteer mij

Nieuwe oogkliniek in Ede

17 okt '13

De nieuwe oogkliniek in Ede is uitgerust met twee volwaardige operatiekamers en een poliklinische operatiekamer. Voor Bergman Clinics | Oogzorg zal deze vestiging hét operatiecentrum worden van de regio Oost-Nederland. In Velp zit al een vestiging onder de naam Ozon Oogkliniek, dat sinds 2013 onderdeel is van Bergman Clinics | Oogzorg. Er zullen nog meer buitenpoli's rondom Ede worden geopend.

Kwalitatieve oogzorg
Jaco Donselaar, Managing Director bij Bergman Clinics | Oogzorg, is positief over het bouw- en vergunningsproces van de kliniek in aanbouw. “Alle partijen tonen zich verheugd met de komst van een nieuwe oogkliniek”, zegt Donselaar. “Zowel regionaal als landelijk is het een belangrijke uitbreiding op het gebied van kwalitatief hoogwaardige oogzorg.”

Samenwerking UMC St. Radboud
De Kliniek voor Oogzorg heeft voor alle behandelingen een goede samenwerking met het UMC St. Radboud in Nijmegen. Hierdoor wordt er gewerkt met oogartsen die gespecialiseerd zijn in bepaalde oogaandoeningen. Zij werken volgens de laatste behandelmethoden en met hoogwaardige technologie. Professor Dr. Carel Hoyng, hoogleraar aan de Radboud Universiteit Nijmegen en oogarts bij de Kliniek voor Oogzorg, doet bijvoorbeeld onderzoek naar macula degeneratie, een oogziekte die vooral ouderen treft en waarbij de gezichtsscherpte sterk afneemt.

Goede bereikbaarheid en geheel vergoed
De nieuwe locatie is makkelijk bereikbaar. De vestiging ligt naast de afslag van de A12, er is voldoende parkeergelegenheid en een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

In de nieuwe kliniek zal onze samenwerking en dienstverlening op het niveau worden voortgezet zoals u van ons gewend bent:
• de beste artsen
• uitstekende service
• korte wachtlijsten
• behandelingen worden altijd vergoed.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de nieuwe oogkliniek of over de behandelingen? Neem gerust contact op via 088 9000 500 of mail naar info@bergmanclinics.nlInformatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.