Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Nieuwe oogkliniek in Ede

17 okt '13

Bergman Clinics | Oogzorg opent in april 2014 een nieuwe, moderne oogkliniek op de Rubenstraat in Ede. In deze kliniek kunt u terecht voor alle oogklachten waarvoor u ook in een ziekenhuis behandeld kunt worden, zoals staar en glaucoom.

De nieuwe oogkliniek in Ede is uitgerust met twee volwaardige operatiekamers en een poliklinische operatiekamer. Voor Bergman Clinics | Oogzorg zal deze vestiging hét operatiecentrum worden van de regio Oost-Nederland. In Velp zit al een vestiging onder de naam Ozon Oogkliniek, dat sinds 2013 onderdeel is van Bergman Clinics | Oogzorg. Er zullen nog meer buitenpoli's rondom Ede worden geopend.

Kwalitatieve oogzorg
Jaco Donselaar, Managing Director bij Bergman Clinics | Oogzorg, is positief over het bouw- en vergunningsproces van de kliniek in aanbouw. “Alle partijen tonen zich verheugd met de komst van een nieuwe oogkliniek”, zegt Donselaar. “Zowel regionaal als landelijk is het een belangrijke uitbreiding op het gebied van kwalitatief hoogwaardige oogzorg.”

Samenwerking UMC St. Radboud
De Kliniek voor Oogzorg heeft voor alle behandelingen een goede samenwerking met het UMC St. Radboud in Nijmegen. Hierdoor wordt er gewerkt met oogartsen die gespecialiseerd zijn in bepaalde oogaandoeningen. Zij werken volgens de laatste behandelmethoden en met hoogwaardige technologie. Professor Dr. Carel Hoyng, hoogleraar aan de Radboud Universiteit Nijmegen en oogarts bij de Kliniek voor Oogzorg, doet bijvoorbeeld onderzoek naar macula degeneratie, een oogziekte die vooral ouderen treft en waarbij de gezichtsscherpte sterk afneemt.

Goede bereikbaarheid en geheel vergoed
De nieuwe locatie is makkelijk bereikbaar. De vestiging ligt naast de afslag van de A12, er is voldoende parkeergelegenheid en een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

In de nieuwe kliniek zal onze samenwerking en dienstverlening op het niveau worden voortgezet zoals u van ons gewend bent:
• de beste artsen
• uitstekende service
• korte wachtlijsten
• behandelingen worden altijd vergoed.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de nieuwe oogkliniek of over de behandelingen? Neem gerust contact op via 088 9000 500 of mail naar info@bergmanclinics.nl

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

 

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier. 

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.