Assisteer mij
Assisteer mij

Informatieavond over bevolkingsonderzoek darmkanker op 26 november

05 nov '13

Per 1 januari 2014 start het bevolkingsonderzoek naar darmkanker voor alle Nederlanders vanaf 55 tot 75 jaar. De Kliniek voor Inwendige Zorg in Bilthoven houdt op dinsdag 26 november een informatieavond over dit bevolkingsonderzoek en de mogelijkheden om bij Bergman Clinics het darmonderzoek te laten plaatsvinden.

Tijdens deze informatieavond komen diverse onderwerpen aan de orde:

  • Wat houdt het bevolkingsonderzoek in?
  • Wat gebeurt er als uit de ontlastingstest blijkt dat ik bloed bij mijn ontlasting heb? 
  • Hoe gaat een coloscopie (darmonderzoek)? 
  • Wat kan er uit een coloscopie komen? 

Daarnaast is er volop gelegenheid om al uw vragen te stellen.

Tijdstip en locatie
De informatieavond start om 19.00 uur en zal eindigen rond 21.00 uur. Deze bijeenkomst vindt plaats bij de Kliniek voor Inwendige Zorg in Bilthoven.

Aanmelden
Heeft u interesse? Dan kunt u kunt zich aanmelden voor deze informatieavond via telefoonnummer 088 9000 500 of een mailtje sturen naar info@bergmanclinics.nl

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis.Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.