Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Informatieavond over bevolkingsonderzoek darmkanker op 26 november

05 nov '13

Per 1 januari 2014 start het bevolkingsonderzoek naar darmkanker. Bergman Clinics | Inwendige Zorg houdt op dinsdag 26 november een informatieavond over dit bevolkingsonderzoek en de rol van Bergman Clinics.

Per 1 januari 2014 start het bevolkingsonderzoek naar darmkanker voor alle Nederlanders vanaf 55 tot 75 jaar. De Kliniek voor Inwendige Zorg in Bilthoven houdt op dinsdag 26 november een informatieavond over dit bevolkingsonderzoek en de mogelijkheden om bij Bergman Clinics het darmonderzoek te laten plaatsvinden.

Tijdens deze informatieavond komen diverse onderwerpen aan de orde:

  • Wat houdt het bevolkingsonderzoek in?
  • Wat gebeurt er als uit de ontlastingstest blijkt dat ik bloed bij mijn ontlasting heb? 
  • Hoe gaat een coloscopie (darmonderzoek)? 
  • Wat kan er uit een coloscopie komen? 

Daarnaast is er volop gelegenheid om al uw vragen te stellen.

Tijdstip en locatie
De informatieavond start om 19.00 uur en zal eindigen rond 21.00 uur. Deze bijeenkomst vindt plaats bij de Kliniek voor Inwendige Zorg in Bilthoven.

Aanmelden
Heeft u interesse? Dan kunt u kunt zich aanmelden voor deze informatieavond via telefoonnummer 088 9000 500 of een mailtje sturen naar info@bergmanclinics.nl

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

 

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.