Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Uitbreiding team orthopedisch chirurgen

21 feb '14

Bergman Clinics verwelkomt drie nieuwe orthopedisch chirurgen. Dr. Schafroth, drs. Mohammadi en drs. Bouma zijn begin dit jaar begonnen bij de Kliniek voor Bewegingszorg in Naarden. Wij stellen hen graag aan u voor.

Dr. Matthias Schafroth
Dr. Matthias Schafroth is sinds 2002 staflid van de afdeling Orthopedie van het Academisch Medisch Centrum (AMC) Amsterdam met als aandachtsgebied heup en knie, en traumatologie. Sinds 2013 is hij tevens waarnemend hoofd en opleider van deze afdeling. Per januari 2014 is dokter Schafroth ook één dag per week als orthopedisch chirurg werkzaam bij Bergman Clinics.

Lees zijn biografie.

Drs. Heinse Bouma
Drs. Heinse Bouma volgde zijn opleiding tot orthopedisch chirurg in onder andere het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en het HagaZiekenhuis. Tijdens zijn opleiding startte hij met promotieonderzoek naar vormafwijkingen van het heupgewricht. Na een periode als orthopedisch chirurg in het Rijnland Ziekenhuis gewerkt te hebben, is hij sinds februari 2014 fulltime werkzaam bij Bergman Clinics als orthopedisch chirurg.

Dokter Bouma heeft de volgende aandachtsgebieden:
• heupafwijkingen en prothesiologie
• voet- en enkelklachten met als focusgebied de achtervoet

Lees zijn  biografie.

Drs. Rozbeh Mohammadi
Drs. Rozbeh Mohammadi is in 2012 geregistreerd als orthopedisch chirurg. Hij heeft hierna als orthopeed in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft gewerkt, met als aandachtsgebied primaire prothesiologie voor het heup- en kniegewricht. Dokter Mohammadi specialiseert zich momenteel verder in heupchirurgie in het AMC Amsterdam. Daarnaast werkt hij sinds februari 2014 één dag per week als orthopedisch chirurg bij Bergman Clinics.

Lees zijn biografie.

Meer informatie of een afspraak plannen
Met een verwijsbriefje van de huisarts kunt u een afspraak bij een van onze nieuwe artsen inplannen. Neem voor meer informatie of een afspraak contact op via telefoonnummer 088 9000 500 of mail naar info@bergmanclinics.nl

 

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Ons Contact & Service Center is vandaag, 2 september 2021, éénmalig gesloten om 16:00 uur. Op vrijdag 3 september vanaf 08:00 uur zit het team weer voor u klaar.

Uiteraard blijven wij bereikbaar indien u bijvoorbeeld complicaties heeft na een recente behandeling bij Bergman Clinics.