Nieuwe vestiging voor Oogzorg en Uiterlijk & Huid in Rijswijk

21 feb

Op 14 februari jl. is de Kliniek voor Oogzorg in Delft gesloten en verhuisd naar Rijswijk. Op donderdag 6 maart staan de deuren voor u open. Naast ooglaserbehandelingen wordt het behandelaanbod waarschijnlijk eind 2014 uitgebreid met verzekerde oogheelkundige zorg zoals staarbehandelingen, glaucoom en maculadegeneratie. Jaco Donselaar, Managing Director van de Kliniek voor Oogzorg: “Door het zetten van deze stap kunnen wij onze cliënten nu én in de toekomst de beste oogzorg blijven bieden”.

“De beste zorg bieden” geldt eveneens voor plastische chirurgie. Binnen de nieuwe vestiging in Rijswijk zijn drie volledig nieuwe klasse 1 OK’s gebouwd, voorzien van de laatste state of the art inrichting. Hiermee is ook de OK capaciteit voor plastische chirurgie uitgebreid. De spreekuren blijven plaatsvinden in de kliniek in Den Haag. Ook vanuit deze nieuwe locatie kunt u rekenen op het hoge niveau van zorg zoals u dat van ons gewend bent.

Nieuw bezoekadres
Het bezoekadres van de vestiging in Rijswijk is:
Braillelaan 5
2289 CL  Rijswijk

De nieuwe locatie, direct gelegen aan de A13, is makkelijk bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid en een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

Meer informatie
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 088 9000 500 of per mail: info@bergmanclinics.nlInformatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.