Assisteer mij
Assisteer mij

Nieuwe vestiging voor Oogzorg en Uiterlijk & Huid in Rijswijk

21 feb '14

Op 14 februari jl. is de Kliniek voor Oogzorg in Delft gesloten en verhuisd naar Rijswijk. Op donderdag 6 maart staan de deuren voor u open. Naast ooglaserbehandelingen wordt het behandelaanbod waarschijnlijk eind 2014 uitgebreid met verzekerde oogheelkundige zorg zoals staarbehandelingen, glaucoom en maculadegeneratie. Jaco Donselaar, Managing Director van de Kliniek voor Oogzorg: “Door het zetten van deze stap kunnen wij onze cliënten nu én in de toekomst de beste oogzorg blijven bieden”.

“De beste zorg bieden” geldt eveneens voor plastische chirurgie. Binnen de nieuwe vestiging in Rijswijk zijn drie volledig nieuwe klasse 1 OK’s gebouwd, voorzien van de laatste state of the art inrichting. Hiermee is ook de OK capaciteit voor plastische chirurgie uitgebreid. De spreekuren blijven plaatsvinden in de kliniek in Den Haag. Ook vanuit deze nieuwe locatie kunt u rekenen op het hoge niveau van zorg zoals u dat van ons gewend bent.

Nieuw bezoekadres
Het bezoekadres van de vestiging in Rijswijk is:
Braillelaan 5
2289 CL  Rijswijk

De nieuwe locatie, direct gelegen aan de A13, is makkelijk bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid en een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

Meer informatie
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 088 9000 500 of per mail: info@bergmanclinics.nlInformatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.