Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

"Soms hebben we het erover, meestal niet."

18 nov '14
IN DE MEDIA:

Of we nou in de twintig, dertig, veertig, vijftig, zestig, zeventig of tachtig zijn. Ons leven lang gaan wij (vrouwen), soms of vaak, gebukt onder allerhande typische vrouwenkwalen en kwaaltjes. Voor of na de menstruatie, voor of nadat de kinderen kwamen of omdat er helaas helemaal geen kinderen zijn gekomen. Of toen het leven ‘begon’ bij veertig.....  

De zalige, zelfverzekerde jaren, die (helaas) eindigen met de zweetparels (“het zweet breekt me aan alle kanten uit!”) van de menopauze. De ‘aftakeling’ die niet tegen te houden is, hoe hard we ook blijven sporten na ons vijftigste tot “het kan me lekker niets meer schelen na mijn zestigste”. Links of rechts om, of we willen of niet, het begint hier en daar toch echt wel wat te kraken en te zakken na een bepaalde leeftijd. Helaas hangt er om een deel van deze klachten nog altijd een taboe.

Lees hier het volledige interview met Diana ten Berg (Clinic Manager Bilthoven) en Louise Voster (consulente) over de Kliniek voor Vrouwenzorg in de uitgave van De Driftige Reüniste.


Publicatie: DR (De Driftige Reüniste) uitgave Mobiel - nov 2014
Tekst door: Mirjam Willinge Prins

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.