Bergman Clinics | Bewegingszorg opent poli in Rijswijk

01 apr

Per 1 april opent Bergman Clinics ǀ Bewegingszorg een poli in Rijswijk. Mensen met klachten aan hun knie of heup kunnen zonder wachttijd terecht in deze focuskliniek aan de Braillelaan 5 in Rijswijk. De behandelingen worden volledig vergoed door de zorgverzekeraars en bij de kliniek werken uitsluitend ervaren, gespecialiseerde orthopedisch chirurgen. Kenmerkend voor de focuskliniek is de prettige sfeer en de persoonlijke aandacht die aan de cliënten wordt gegeven.

Volledig verzekerd 
Cliënten die van hun huisarts een doorverwijzing krijgen, kunnen zelf aangeven waar zij behandeld willen worden. Tijdens een consult in Rijswijk worden de klachten besproken met een medisch specialist en wordt direct (aansluitend) een onderzoek uitgevoerd. Aan de hand daarvan wordt gekeken of er een vervolgonderzoek nodig is en wordt een behandelplan opgesteld. Indien een cliënt geopereerd dient te worden, is dat mogelijk bij Bergman Clinics ǀ Bewegingszorg in Naarden. De nazorg gebeurt vervolgens weer vanuit Rijswijk. 

Geen wachttijden
Bij Bergman Clinics ǀ Bewegingszorg werken uitsluitend ervaren orthopedisch chirurgen, neurochirurgen en neurologen die gebruik maken van de meest moderne operatiefaciliteiten. De specialisten werken altijd met vaste teams die goed op elkaar zijn ingespeeld en zorgen dat cliënten weer zo snel mogelijk op de been zijn. Als dat nodig is, kunnen cliënten na een operatie bij de kliniek in Naarden langer verblijven in luxe, comfortabele kamers. Zowel de operaties als het verblijf zijn, net als in een ziekenhuis, 100% verzekerd. Ook voor de kliniek in Naarden gelden geen wachttijden.
 
Heup operaties via voorste benadering
Een van de specialisten die de consults in Rijswijk verzorgt Drs. Heinse Bouma. Hij is een van de weinige artsen in Nederland die gespecialiseerd is in heupafwijkingen en prothesiologie via de voorste benadering (in plaats van opzij). Omdat daarbij tussen de spieren door wordt gewerkt, ontstaat minder schade. Voordeel voor de cliënten is dat ze minder pijn hebben en sneller herstellen. Ze kunnen na de operatie meteen weer staan en een dag later alweer naar huis. Drs. Heinse Bouma: “Mensen die klachten hebben, willen het liefst natuurlijk zo spoedig mogelijk weten waar ze aan toe zijn. Omdat er bij ons geen wachtlijsten zijn voor heup- en knie prothesiologie, kunnen wij cliënten snel van hun klachten afhelpen.”

Bergman Clinics ǀ Bewegingszorg wordt door cliënten hoog gewaardeerd en heeft op Zorgkaart Nederland een gemiddeld cijfer van 8.5. 

Meer informatie
Wilt u meer weten over het poli spreekuur in Rijswijk of een afspraak maken? Neem dan contact op met het Contact & Service Center via tel.nr. 088 9000 500 of per mail: info@bergmanclinics.nl

 Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 14 oktober zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.