Bergman Clinics | Bewegingszorg opent poli in Rijswijk

01 apr

Per 1 april opent Bergman Clinics ǀ Bewegingszorg een poli in Rijswijk. Mensen met klachten aan hun knie of heup kunnen zonder wachttijd terecht in deze focuskliniek aan de Braillelaan 5 in Rijswijk. De behandelingen worden volledig vergoed door de zorgverzekeraars en bij de kliniek werken uitsluitend ervaren, gespecialiseerde orthopedisch chirurgen. Kenmerkend voor de focuskliniek is de prettige sfeer en de persoonlijke aandacht die aan de cliënten wordt gegeven.

Volledig verzekerd 
Cliënten die van hun huisarts een doorverwijzing krijgen, kunnen zelf aangeven waar zij behandeld willen worden. Tijdens een consult in Rijswijk worden de klachten besproken met een medisch specialist en wordt direct (aansluitend) een onderzoek uitgevoerd. Aan de hand daarvan wordt gekeken of er een vervolgonderzoek nodig is en wordt een behandelplan opgesteld. Indien een cliënt geopereerd dient te worden, is dat mogelijk bij Bergman Clinics ǀ Bewegingszorg in Naarden. De nazorg gebeurt vervolgens weer vanuit Rijswijk. 

Geen wachttijden
Bij Bergman Clinics ǀ Bewegingszorg werken uitsluitend ervaren orthopedisch chirurgen, neurochirurgen en neurologen die gebruik maken van de meest moderne operatiefaciliteiten. De specialisten werken altijd met vaste teams die goed op elkaar zijn ingespeeld en zorgen dat cliënten weer zo snel mogelijk op de been zijn. Als dat nodig is, kunnen cliënten na een operatie bij de kliniek in Naarden langer verblijven in luxe, comfortabele kamers. Zowel de operaties als het verblijf zijn, net als in een ziekenhuis, 100% verzekerd. Ook voor de kliniek in Naarden gelden geen wachttijden.
 
Heup operaties via voorste benadering
Een van de specialisten die de consults in Rijswijk verzorgt Drs. Heinse Bouma. Hij is een van de weinige artsen in Nederland die gespecialiseerd is in heupafwijkingen en prothesiologie via de voorste benadering (in plaats van opzij). Omdat daarbij tussen de spieren door wordt gewerkt, ontstaat minder schade. Voordeel voor de cliënten is dat ze minder pijn hebben en sneller herstellen. Ze kunnen na de operatie meteen weer staan en een dag later alweer naar huis. Drs. Heinse Bouma: “Mensen die klachten hebben, willen het liefst natuurlijk zo spoedig mogelijk weten waar ze aan toe zijn. Omdat er bij ons geen wachtlijsten zijn voor heup- en knie prothesiologie, kunnen wij cliënten snel van hun klachten afhelpen.”

Bergman Clinics ǀ Bewegingszorg wordt door cliënten hoog gewaardeerd en heeft op Zorgkaart Nederland een gemiddeld cijfer van 8.5. 

Meer informatie
Wilt u meer weten over het poli spreekuur in Rijswijk of een afspraak maken? Neem dan contact op met het Contact & Service Center via tel.nr. 088 9000 500 of per mail: info@bergmanclinics.nl

 Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Het is momenteel erg druk bij ons Contact & Service Center. Daardoor kan het iets langer duren voordat u telefonisch te woord wordt gestaan. Alvast dank voor uw begrip.

Vanaf begin mei hebben wij onze zorg stapsgewijs uitgebreid. U bent nu weer welkom voor alle verzekerde en onverzekerde zorg die wij voor het uitbreken van het coronavirus ook boden. De wachttijden kunnen iets langer zijn dan u van ons gewend bent. Wij doen alles om u zo snel mogelijk te helpen. We willen uw bezoek aan onze focuskliniek veilig laten verlopen en hebben hiervoor de benodigde maatregelen getroffen. 

  • Om de 1.5 meter afstand in de klinieken te waarborgen, zijn veel consulten nog telefonisch. U wordt gebeld wanneer uw afspraak in de kliniek is, anders is deze telefonisch.
  • Wanneer uw afspraak voor een behandeling /operatie eerder is afgezegd i.v.m. corona, bellen wij u zo snel mogelijk voor een nieuwe afspraak. Toch vragen wij u nog even geduld te hebben. Wij volgen bij het herplannen de richtlijnen van het RIVM en urgentie- en prioriteitsrichtlijnen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

 

 Kijk hier voor meer informatie.