1 op de 5 huisartsafspraken is voor huidproblemen

09 apr

Huisartsen ontvangen veel mensen met huidproblemen. De huid is immers het grootste orgaan en afwijkingen vallen snel op. Huidproblemen leiden vaak tot klachten als jeuk, pijn of angst voor een ernstige aandoening. Bij Bergman Clinics kunt u terecht voor kwalitatief hoogwaardige dermatologische zorg.

Huidproblemen leiden tot jeuk, pijn, overmatig zweten, ontsierd uiterlijk. Ze kunnen u echter ook angstig maken voor bijvoorbeeld huidkanker of een seksueel overdraagbare aandoening (SOA). De vestigingen Amsterdam, Bilthoven en Rijswijk behandelen alle aandoeningen van de huid, haren en nagels en bieden chirurgische behandelingen bij bijvoorbeeld huidkanker.

Verzekerde en onverzekerde zorg
Na verwijzing door uw huisarts worden het consult en de behandeling op dezelfde wijze vergoed als in het ziekenhuis. U kunt daarnaast ook bij ons terecht voor onverzekerde zorg op eigen kosten. Voor het weghalen van storende moedervlekken heeft u geen verwijsbrief nodig. In de vestiging Amsterdam is tevens een uitgebreide discrete SOA-test mogelijk.

Geen wachtlijsten en optimale zorg
Dr. Lidian Lecluse werkt als dermatoloog in de vestigingen Amsterdam en Rijswijk. “Het is fijn werken in een positieve en sfeervolle omgeving. Cliënten staan bij ons centraal en er zijn geen wachtlijsten. De nauwe samenwerking met huidtherapeuten en een moderne poliklinische operatiekamer stellen mij in staat om optimale dermatologische zorg te leveren.”

Meer informatie
Wilt u meer informatie over dermatologische behandelingen? Neem dan contact op met de Kliniek voor Uiterlijk en Huid via nummer 088 – 9000 500 of mail: info@bergmanclinics.nlBel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.