Snel en veilig van uw spataderen af

09 apr

Spataderen komen veel voor bij vrouwen én mannen. Ze worden als vervelend en lelijk ervaren en geven vaak klachten. Bij Bergman Clinics doorloopt u het traject van consult en diagnose tot een compleet behandelplan. Hierbij wordt van de modernste technieken gebruik gemaakt.

Ook spataderen die niet zichtbaar zijn, kunnen klachten geven. U heeft dan jeuk, pijn, een moe, loom of onrustig gevoel in de benen, en soms krampen aan uw onderbeen. Daarnaast kunnen huidafwijkingen zoals verkleuring van de huid (bruine vlekken), eczeem of een open been ontstaan.

Behandeltraject
Tijdens het eerste consult doorloopt u het traject van poli-afspraak en diagnose tot compleet behandelplan. Een Duplexonderzoek stelt vast om welke vorm van spataderen het gaat. Vervolgens bekijkt de vaatspecialist wat voor u de beste behandelmethode is.

Nieuwste techniek
Als een van eerste klinieken in Europa behandelen wij spataderen met de nieuwe 1470nm laser en de ELVES 2ring radial laserdraad. Dit is de meest geavanceerde techniek van spataderbehandelingen. De behandeling is aanzienlijk minder belastend voor de cliënt en wordt poliklinisch met plaatselijke verdoving verricht.

De resultaten zijn positief: beduidend minder pijn en minder bloeduitstorting omdat er geen wonden worden gemaakt. Deze ontwikkeling maakt op termijn het langdurig dragen van een elastische kous en het gebruik van pijnmedicatie wellicht overbodig.
 
De beste zorg dichtbij
De vestigingen in Amsterdam, Bilthoven, Heerenveen, Rijswijk en Zwolle bieden spataderzorg. U kunt rekenen op de beste specialisten van Nederland met jarenlange ervaring op het gebied van spataderbehandelingen.

Vergoeding
Na verwijzing door uw huisarts, worden het consult en de behandeling op dezelfde wijze vergoed als in het ziekenhuis.

Meer informatie of een afspraak maken
Neem voor het maken van een afspraak vrijblijvend contact op via telefoonnummer 088 9000 500 of mail: info@bergmanclinics.nl.Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 3 november zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.