Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Snel en veilig van uw spataderen af

09 apr '15

Spataderen komen veel voor bij vrouwen én mannen. Ze worden als vervelend en lelijk ervaren en geven vaak klachten. Bij Bergman Clinics doorloopt u het traject van consult en diagnose tot een compleet behandelplan. Hierbij wordt van de modernste technieken gebruik gemaakt.

Spataderen komen veel voor bij vrouwen én mannen. Ze worden als vervelend en lelijk ervaren en geven vaak klachten. Bij Bergman Clinics doorloopt u het traject van consult en diagnose tot een compleet behandelplan. Hierbij wordt van de modernste technieken gebruik gemaakt.

Ook spataderen die niet zichtbaar zijn, kunnen klachten geven. U heeft dan jeuk, pijn, een moe, loom of onrustig gevoel in de benen, en soms krampen aan uw onderbeen. Daarnaast kunnen huidafwijkingen zoals verkleuring van de huid (bruine vlekken), eczeem of een open been ontstaan.

Behandeltraject
Tijdens het eerste consult doorloopt u het traject van poli-afspraak en diagnose tot compleet behandelplan. Een Duplexonderzoek stelt vast om welke vorm van spataderen het gaat. Vervolgens bekijkt de vaatspecialist wat voor u de beste behandelmethode is.

Nieuwste techniek
Als een van eerste klinieken in Europa behandelen wij spataderen met de nieuwe 1470nm laser en de ELVES 2ring radial laserdraad. Dit is de meest geavanceerde techniek van spataderbehandelingen. De behandeling is aanzienlijk minder belastend voor de cliënt en wordt poliklinisch met plaatselijke verdoving verricht.

De resultaten zijn positief: beduidend minder pijn en minder bloeduitstorting omdat er geen wonden worden gemaakt. Deze ontwikkeling maakt op termijn het langdurig dragen van een elastische kous en het gebruik van pijnmedicatie wellicht overbodig.
 
De beste zorg dichtbij
De vestigingen in Amsterdam, Bilthoven, Heerenveen, Rijswijk en Zwolle bieden spataderzorg. U kunt rekenen op de beste specialisten van Nederland met jarenlange ervaring op het gebied van spataderbehandelingen.

Vergoeding
Na verwijzing door uw huisarts, worden het consult en de behandeling op dezelfde wijze vergoed als in het ziekenhuis.

Meer informatie of een afspraak maken
Neem voor het maken van een afspraak vrijblijvend contact op via telefoonnummer 088 9000 500 of mail: info@bergmanclinics.nl.

Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.