Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Bergman Clinics introduceert 3de generatie ooglasertechniek SMILE in Nederland

12 jun '15

Heeft u ooit ooglaseren overwogen? De revolutionaire SMILE ooglasertechniek heeft talrijke innovatieve voordelen, maar pijnloos en zeer snel herstel zijn misschien wel de belangrijkste. Deze nieuwe behandeling wordt uitgevoerd door ervaren oogartsen.

De SMILE ooglasertechniek werkt met een laser binnen het onbeschadigde hoornvlies. De laser creëert een stukje weefsel in de vorm van een lens. Dit wordt onder het hoornvlies gehaald door een kleine opening. Doordat deze snede minimaal is, verloopt uw herstel sneller en is de ingreep comfortabeler.

Voor wie?

De SMILE ooglasertechniek kan bijziendheid tot maximaal min-12 corrigeren. Doordat de methode minimaal ingrijpend is, is het ook voor u geschikt als u een contactsport beoefenaar bent.

Na uitgebreid vooronderzoek wordt bekeken welke behandeling het beste en meest geschikt voor u is. De SMILE oooglasertechniek is uiterst nauwkeurig en biedt aanzienlijk meer comfort tijdens de behandeling dan bestaande behandelingen.
 

Voordelen van SMILE op een rij

  • minimaal invasief, hoornvlieszenuwen blijven vrijwel intact
  • pijnloze behandeling
  • extreem nauwkeurig door een gesloten systeem dat omgevingsfactoren uitsluit
  • laseren zelf duurst slechts 30 seconden
  • behandeling in één stap
  • ook geschikt voor dun hoornvlies
  • minder droogte na de behandeling
  • snel herstel
  • geschikt voor contactsport beoefenaars


Meer informatie

Neem voor meer informatie gerust contact op met de Kliniek voor Oogzorg via het Contact & Service Center: telefoonnummer 088 – 9000 500 of mail info@bergmanclinics.nl

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.