Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

No Guts no Glory

29 jul '15

Op zaterdag 26 september 2015 vindt de 5e editie van de Zuiderzee klassieker plaats. Het jaarlijks terugkerend wielerevenement in de Flevopolder. Vol strijdlust organiseert de Maag Lever Darm Stichting dit evenement, dat als doel heeft geld op te halen voor darmkankeronderzoek.

Op zaterdag 26 september a.s. organiseert de Maag Lever Darm Stichting voor de 5e keer de Zuiderzee Klassieker. Het evenement waarmee geld bij elkaar wordt gefietst voor de strijd tegen darmkanker. Het evenement zal opnieuw plaats vinden rondom de vroegere Zuiderzee (Flevoland), met als start- en finishlocatie Almere.

Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden (35, 65, 120 of 180km) en genieten van prachtige routes in de voormalige Zuiderzee. Deelnemen kan individueel of in teamverband. Dit jaar kan er voor het eerst ook gekozen worden om de ‘Tandem Tocht’ fietsen. (De tandems worden geregeld door de organisatie). 

Meer dan alleen fietsen!

Jaarlijks worden er in ons land 13.000 mensen geconfronteerd met de diagnose darmkanker en overlijden er dagelijks 13 mensen aan deze vorm van kanker. Dit moet stoppen. Daarom stappen wij samen op de fiets als team AMC/VUmc

In 2015 wordt er gefietst onder het motto No guts no glory. Als eerbetoon aan al die patiënten, maar ook hun familie en vrienden, artsen en medisch personeel, onderzoekers en vrijwilligers die dagelijks de strijd tegen darmkanker voeren. Want dat getuigt van moed, van doorzettingsvermogen, van ‘guts'. 

Fiets ook mee

Bergman Clinics | Inwendige Zorg sponsort het team AMC-VUmc en fietst mee. 
Ga ook met het team AMC / VUmc en Bergman Clinics | Inwendige zorg, de sportieve uitdaging aan en schrijf je in. De aanmeldprocedure verloopt als volgt:

Stap 1: Meld je aan bij het team AMC-VUmc op de website:
https://www.zuiderzeeklassieker.nl/team/amc-vumc

De inschrijfkosten bedragen €25,-. Dit bedrag wordt opgeteld bij het totale sponsorbedrag van het team.

Stap 2: Na aanmelding op de site van de Zuiderzee Klassieker meld je je een tweede keer aan op`de website van het team AMC/VUmc om ook het shirt te bemachtigen: 
www.amc-vumc.com 

Pas na aanmelding via beide sites is de inschrijving compleet. 

Steun het team

Niet mee fietsen, maar wel steunen kan natuurlijk ook. Uw donatie is van harte welkom. https://www.zuiderzeeklassieker.nl/team/amc-vumc/doneren

 Fiets mee en geef darmkanker het nakijken! 

Schrijf je in!


 - normal-2847b9634ce8239d120ff712a3560c8c8cd4fe27.png

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.