Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Gezond afvallen met blijvend resultaat

31 jul '15

Gezond afvallen met lange termijn resultaat is mogelijk, ook voor u. Bergman Clinics heeft verschillende programma's ontwikkeld waarbij alle oorzaken van overgewicht tegelijk worden aangepakt. Tijdens de informatieavond op woensdag 2 september a.s. vertellen wij u hier graag meer over.  

We weten allemaal dat het niet eenvoudig is om alleen de strijd met de kilo’s aan te gaan en het resultaat op de lange termijn te behouden. Daarom heeft Bergman Clinics verschillende programma's ontwikkeld waarbij alle oorzaken van overgewicht tegelijk worden aangepakt. Binnen de meest uitgebreide vorm van dit programma (met maagballon) werken verschillende disciplines samen om u naar een gezond gewicht te begeleiden.


Overgewicht? en Overweegt u een MAAGVERKLEINING

Een maagverkleining is voor mensen met overgewicht een middel om weer een gezond gewicht te bereiken. Er zijn verschillende methoden om een maagverkleining te creëren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een chirurgische ingreep met een blijvende verkleining van de maag of voor een maagbandje. Echter komt niet iedereen hiervoor in aanmerking, bijvoorbeeld als de BMI < 40 is. Daarnaast zijn deze ingrepen niet geheel zonder risico.

Een ander alternatief is de maagballon. Wij staan volledig achter deze kleine en veilige ingreep met grote resultaten. De maagballon blijft 6 maanden zitten en is daarmee een tijdelijke verandering van de maag. In het oriëntatieproces krijg wij veel vragen over de risico’s van de verschillende methoden en de vraag waarom wij juist voor de maagballon methode kiezen. Tijdens de informatieavond beantwoorden wij graag al uw vragen over de maagballon.


Laat u informeren en  meten tijdens de informatieavond op 2 september

Op woensdag 2 september a.s. organiseert de Kliniek voor Inwendige Zorg de informatieavond Gezond Gewicht in Bilthoven. Deze avond is bedoeld voor mensen met overgewicht (BMI hoger dan 25). Tijdens deze avond:

  • ontvangt u informatie over de verschillende behandelprogramma’s die alle oorzaken van overgewicht tegelijk aanpakken.
  • maakt u kennis met het multidisciplinaire team.
  • is er ruim gelegenheid om vragen te stellen aan onze MDL arts, gewichtscoach, diëtist en gezondheidspsycholoog.
  • deelt een cliënt die het programma 'Gezond Gewicht met maagballon' heeft doorlopen zijn/haar ervaring met u
  • kunt u na afloop van de presentatie uw BMI en vetpercentage laten meten.


Tijdstip en locatie

Datum:      Woensdag 2 september 2015
Tijd:            Het programma start om 19.00 uur (inloop vanaf 18:30uur)  tot +/-                                               21.00 uur 
Locatie:      Bergman Clinics | Inwendige Zorg Bilthoven
Kosten:      Deelname aan deze informatieavond is gratis

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze informatieavond via het telefoonnummer 088 9000 500 of per mail: info@bergmanclinics.nl.  Na het aanmelden ontvangt u van ons een bevestiging met alle benodigde informatie.
            

Graag tot ziens op woensdag 2 september!

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.