Gezond afvallen met blijvend resultaat

31 jul '15

We weten allemaal dat het niet eenvoudig is om alleen de strijd met de kilo’s aan te gaan en het resultaat op de lange termijn te behouden. Daarom heeft Bergman Clinics verschillende programma's ontwikkeld waarbij alle oorzaken van overgewicht tegelijk worden aangepakt. Binnen de meest uitgebreide vorm van dit programma (met maagballon) werken verschillende disciplines samen om u naar een gezond gewicht te begeleiden.


Overgewicht? en Overweegt u een MAAGVERKLEINING

Een maagverkleining is voor mensen met overgewicht een middel om weer een gezond gewicht te bereiken. Er zijn verschillende methoden om een maagverkleining te creëren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een chirurgische ingreep met een blijvende verkleining van de maag of voor een maagbandje. Echter komt niet iedereen hiervoor in aanmerking, bijvoorbeeld als de BMI < 40 is. Daarnaast zijn deze ingrepen niet geheel zonder risico.

Een ander alternatief is de maagballon. Wij staan volledig achter deze kleine en veilige ingreep met grote resultaten. De maagballon blijft 6 maanden zitten en is daarmee een tijdelijke verandering van de maag. In het oriëntatieproces krijg wij veel vragen over de risico’s van de verschillende methoden en de vraag waarom wij juist voor de maagballon methode kiezen. Tijdens de informatieavond beantwoorden wij graag al uw vragen over de maagballon.


Laat u informeren en  meten tijdens de informatieavond op 2 september

Op woensdag 2 september a.s. organiseert de Kliniek voor Inwendige Zorg de informatieavond Gezond Gewicht in Bilthoven. Deze avond is bedoeld voor mensen met overgewicht (BMI hoger dan 25). Tijdens deze avond:

  • ontvangt u informatie over de verschillende behandelprogramma’s die alle oorzaken van overgewicht tegelijk aanpakken.
  • maakt u kennis met het multidisciplinaire team.
  • is er ruim gelegenheid om vragen te stellen aan onze MDL arts, gewichtscoach, diëtist en gezondheidspsycholoog.
  • deelt een cliënt die het programma 'Gezond Gewicht met maagballon' heeft doorlopen zijn/haar ervaring met u
  • kunt u na afloop van de presentatie uw BMI en vetpercentage laten meten.


Tijdstip en locatie

Datum:      Woensdag 2 september 2015
Tijd:            Het programma start om 19.00 uur (inloop vanaf 18:30uur)  tot +/-                                               21.00 uur 
Locatie:      Bergman Clinics | Inwendige Zorg Bilthoven
Kosten:      Deelname aan deze informatieavond is gratis

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze informatieavond via het telefoonnummer 088 9000 500 of per mail: info@bergmanclinics.nl.  Na het aanmelden ontvangt u van ons een bevestiging met alle benodigde informatie.
            

Graag tot ziens op woensdag 2 september!Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.