GA TERUG
Nieuws

Bergman Clinics introduceert als eerste in Nederland een verfij…

09 aug

Bilthoven, 10 aug 2015. Omdat handen en ook voeten de leeftijd verraden, laten steeds meer vrouwen maar ook mannen hier iets aan doen. Bergman Clinics, pionier van het laseren van spataderen in Nederland, introduceert een nieuwe ELVeS laserbehandeling waarmee deze ontsierende aderen snel, veilig en vrijwel pijnloos kunnen worden behandeld.

Blijvend effect

Handrejuvenation is een opkomende trend. Veel vrouwen die iets aan hun uiterlijk laten doen om er jonger uit te zien, worden zich ervan bewust dat hun handen niet mee verjongen. Met de nieuwe lasermethode kunnen de opvallende aderen op handen, maar ook op voeten, eenvoudig worden dichtgemaakt.   

“De nieuwe lasertherapie is zo verfijnd en elegant dat de behandeling vrijwel pijnloos is en er nagenoeg geen complicaties zijn, zoals napijn of huidverkleuringen. Bovendien is het effect blijvend, wat bij bestaande behandelingen met fillers niet het geval is.” Aldus chirurg Angelique Van Schaik.

Kleine ingreep

De behandeling gebeurt onder plaatselijke verdoving en duurt ongeveer 30 minuten. Daarna kunnen de dagelijkse werkzaamheden worden hervat. Wel is er een kortdurende vochtophoping en bloeduitstorting maar om dit te minimaliseren wordt na de behandeling gedurende 48 uur een compressie handschoen gedragen.

Vaatchirurg Ben Disselhoff: “Handen vertonen sneller verouderingskenmerken dan elk ander deel van het lichaam. Doordat het weefsel in de handen minder wordt en de huid dunner, steken de aderen meer uit. Het laseren of dichtmaken van deze aderen is niet schadelijk omdat dit wordt opgevangen door andere aderen.”

De behandelingen worden verricht door Dr. Disselhoff en Drs. van Schaik bij Bergman Clinics in Bilthoven, Amsterdam en Rijswijk. Tijdens een consult kijken zij eerst of de aderen geschikt zijn voor een laserbehandeling. Verwijzing van een huisarts is niet nodig en de behandeling valt onder onverzekerde zorg.

Meer informatie of een afspraak maken

Neem vrijblijvend contact op via telefoonnummer 088 9000 500 of mail: info@bergmanclinics.nl.

Bijbehorende link: Wilt u meer informatie, ga dan naar deze pagina:           Laseren hand- en voetaderen

 

 Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.