ABNAMRO tennistoernooi met Bergman Clinics sportarts Maarten Moen

10 feb '16

Deze week vindt het 43ste ABNAMRO World Tennis Tournament plaats in Ahoy Rotterdam. Vele spelers uit de wereldtop geven weer acte de presence en strijden daar om de enkel- en dubbeltitel. Dit jaar was een van de publiekstrekkers Roger Federer, volgens sommigen de beste speler aller tijden. Helaas moest hij zich met een meniscusbeschadiging, opgelopen na het eerste grand slam toernooi van het jaar, de Australian Open, terugtrekken.

Deze week is Maarten Moen, sportarts bij Bergman Clinics, een van de toernooiartsen in Ahoy. Naast sportarts bij Bergman Clinics is hij als topsportarts verbonden aan NOC*NSF en doet hij de begeleiding van verschillende topsportevenementen, zoals nu het toernooi in Ahoy. Het gaat hierbij om de begeleiding van de tennis-toppers voor en na de wedstrijden. Tijdens wedstrijden is soms ook medisch advies nodig. Dan wordt de sportarts na een zogenaamde “court-call” gevraagd tijdens de wedstrijd op de baan de tennissers te adviseren. De meest voorkomende problemen die worden gezien tijdens een tennistoernooi zijn klachten door virussen en spier- en peesklachten. Dr. Moen adviseert over de behandeling en sportinzet en kan hierbij extra goed meedenken, door zijn achtergrond als tennisleraar. Mocht u overwegen het ABNAMRO tennistoernooi (www.abnamrowtt.nl) te bezoeken om prachtig tennis te aanschouwen, zou het dus zomaar kunnen dat u onze sportarts tegen het lijf loopt.   

Mocht u zelf last hebben van een sportblessure en meer informatie willen of een afspraak maken, neem vrijblijvend contact op via telefoonnummer 088 9000 500 of mail info@bergmanclinics.nl 

 Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.