Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

ABNAMRO tennistoernooi met Bergman Clinics sportarts Maarten Moen

10 feb '16

Deze week vindt het 43ste ABNAMRO World Tennis Tournament plaats in Ahoy Rotterdam. Vele spelers uit de wereldtop geven weer acte de presence en strijden daar om de enkel- en dubbeltitel. Roger Federer,  een van de publiekstrekkers, moest zich helaas terugtrekken vanwege een meniscusbeschadiging.

Deze week is Maarten Moen, sportarts bij Bergman Clinics, een van de toernooiartsen in Ahoy.

Deze week vindt het 43ste ABNAMRO World Tennis Tournament plaats in Ahoy Rotterdam. Vele spelers uit de wereldtop geven weer acte de presence en strijden daar om de enkel- en dubbeltitel. Dit jaar was een van de publiekstrekkers Roger Federer, volgens sommigen de beste speler aller tijden. Helaas moest hij zich met een meniscusbeschadiging, opgelopen na het eerste grand slam toernooi van het jaar, de Australian Open, terugtrekken.

Deze week is Maarten Moen, sportarts bij Bergman Clinics, een van de toernooiartsen in Ahoy. Naast sportarts bij Bergman Clinics is hij als topsportarts verbonden aan NOC*NSF en doet hij de begeleiding van verschillende topsportevenementen, zoals nu het toernooi in Ahoy. Het gaat hierbij om de begeleiding van de tennis-toppers voor en na de wedstrijden. Tijdens wedstrijden is soms ook medisch advies nodig. Dan wordt de sportarts na een zogenaamde “court-call” gevraagd tijdens de wedstrijd op de baan de tennissers te adviseren. De meest voorkomende problemen die worden gezien tijdens een tennistoernooi zijn klachten door virussen en spier- en peesklachten. Dr. Moen adviseert over de behandeling en sportinzet en kan hierbij extra goed meedenken, door zijn achtergrond als tennisleraar. Mocht u overwegen het ABNAMRO tennistoernooi (www.abnamrowtt.nl) te bezoeken om prachtig tennis te aanschouwen, zou het dus zomaar kunnen dat u onze sportarts tegen het lijf loopt.   

Mocht u zelf last hebben van een sportblessure en meer informatie willen of een afspraak maken, neem vrijblijvend contact op via telefoonnummer 088 9000 500 of mail info@bergmanclinics.nl 

 

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

 

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier. 

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.