Bel voor informatie 088 9000 500 (lokaal tarief)
Verwijzers Mijn Bergman Clinics
Tekst a| A       Contrast +| --
GA TERUG
Nieuws

Uitbreiding cosmetische chirurgie in Groningen

07 mrt

Vanwege toenemende belangstelling naar consultmogelijkheden voor cosmetische behandelingen in de noordelijke regio's, breidt Bergman Clinics per direct de spreekuren uit op de vestiging in het centrum van Groningen. Er zijn geen wachttijden en zoals bij alle vestigingen van Bergman Clinics staan kwaliteit van de behandeling, klantvriendelijkheid en service hier ook centraal.

De consulten, controles en rimpelbehandelingen (botox en fillers) zullen in Groningen plaatsvinden. Operatieve ingrepen zullen in de kliniek voor Uiterlijk en Huid in Heerenveen worden uitgevoerd.

Plastisch chirurg drs. Khoe houdt op de donderdagen spreekuur voor rimpelbehandelingen en cosmetische chirurgie. Vanaf april zal plastisch chirurg dr. Eltahir er ook wekelijks op woensdag spreekuur houden voor cosmetische chirurgie. Deze beide specialisten zijn verbonden aan het Universitair Medisch Centrum Groningen. Tijdens het gratis en vrijblijvende consult kan direct een behandelplan worden besproken en kunnen ter plekke vervolgafspraken worden ingepland.

 

Wilt u meer weten over de spreekuren in Groningen of een afspraak inplannen? Neem dan contact op met het Contact & Service Center via 088 9000 500 of per mail: info@bergmanclinics.nlBel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.