Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Start spreekuur Vrouwenzorg bij Bergman Clinics in Ede

01 jun '16

Bij Bergman Clinics op de Rubensstraat 165 in Ede worden vanaf 6 juni aanstaande tweewekelijks consultaties gegeven voor blaas- en bekkenbodemklachten door Uro-gynaecoloog Dr. Mariëlla Withagen

Start spreekuur Vrouwenzorg op locatie Ede

Tijdens het twee wekelijkse spreekuur voor blaas- en bekkenbodemklachten kunnen clienten terecht bij Uro-gynaecoloog Dr. Mariëlla Withagen met hun klachten. Na onderzoek stelt dokter Withagen samen met de cliënte een persoonlijk behandelplan op.

Urineverlies komt veelvuldig voor

Maar liefst 1 op de 4 vrouwen boven de 30 jaar heeft in meer of mindere mate last van ongewild urineverlies. Ongeveer een derde van de volwassen vrouwen krijgt te kampen met een verzakking. Voor veel van hen zijn blaas- en bekkenbodemklachten nog altijd een taboe. Ze durven er uit schaamte niet over te praten en zoeken geen hulp. Dat is jammer, want er zijn vaak goede behandelmogelijkheden.

Verwijsbrief van uw huisarts 

Hebt u last van blaas- of bekkenbodemklachten, dan gaat u eerst naar uw huisarts. U kunt uw problemen met hem bespreken en als het nodig is, verwijst uw huisarts u door naar een gynaecoloog. Kiest u voor Bergman, dan nodigen wij u uit voor een intakegesprek.

Hoge patiënt waardering bij NPCF

Cliënten beoordelen Bergman Clinics | Vrouwenzorg met een 8,5 en maar liefst 96% beveelt Bergman Clinics | Vrouwenzorg aan op patiëntenforum Zorgkaartnederland.nl.

De hooggespecialiseerde zorg voor vrouwen wordt nu voor het eerst door Bergman ook in Ede aangeboden. Deze zorg valt binnen het basispakket en wordt 100% vergoed. De reeds bestaande focusklinieken van Vrouwenzorg zijn in Amsterdam en Bilthoven.

Meer informatie over het tweewekelijkse spreekuur in Ede locatie klik hier?
bel via 088 9000 500 of per mail: info@bergmanclinics.nl   

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.