Start spreekuur Vrouwenzorg bij Bergman Clinics in Ede

01 jun

Start spreekuur Vrouwenzorg op locatie Ede

Tijdens het twee wekelijkse spreekuur voor blaas- en bekkenbodemklachten kunnen clienten terecht bij Uro-gynaecoloog Dr. Mariëlla Withagen met hun klachten. Na onderzoek stelt dokter Withagen samen met de cliënte een persoonlijk behandelplan op.

Urineverlies komt veelvuldig voor

Maar liefst 1 op de 4 vrouwen boven de 30 jaar heeft in meer of mindere mate last van ongewild urineverlies. Ongeveer een derde van de volwassen vrouwen krijgt te kampen met een verzakking. Voor veel van hen zijn blaas- en bekkenbodemklachten nog altijd een taboe. Ze durven er uit schaamte niet over te praten en zoeken geen hulp. Dat is jammer, want er zijn vaak goede behandelmogelijkheden.

Verwijsbrief van uw huisarts 

Hebt u last van blaas- of bekkenbodemklachten, dan gaat u eerst naar uw huisarts. U kunt uw problemen met hem bespreken en als het nodig is, verwijst uw huisarts u door naar een gynaecoloog. Kiest u voor Bergman, dan nodigen wij u uit voor een intakegesprek.

Hoge patiënt waardering bij NPCF

Cliënten beoordelen Bergman Clinics | Vrouwenzorg met een 8,5 en maar liefst 96% beveelt Bergman Clinics | Vrouwenzorg aan op patiëntenforum Zorgkaartnederland.nl.

De hooggespecialiseerde zorg voor vrouwen wordt nu voor het eerst door Bergman ook in Ede aangeboden. Deze zorg valt binnen het basispakket en wordt 100% vergoed. De reeds bestaande focusklinieken van Vrouwenzorg zijn in Amsterdam en Bilthoven.

Meer informatie over het tweewekelijkse spreekuur in Ede locatie klik hier?
bel via 088 9000 500 of per mail: info@bergmanclinics.nl   Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 3 november zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.