Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Start spreekuur Vrouwenzorg bij Bergman Clinics in Ede

01 jun '16

Bij Bergman Clinics op de Rubensstraat 165 in Ede worden vanaf 6 juni aanstaande tweewekelijks consultaties gegeven voor blaas- en bekkenbodemklachten door Uro-gynaecoloog Dr. Mariëlla Withagen

Start spreekuur Vrouwenzorg op locatie Ede

Tijdens het twee wekelijkse spreekuur voor blaas- en bekkenbodemklachten kunnen clienten terecht bij Uro-gynaecoloog Dr. Mariëlla Withagen met hun klachten. Na onderzoek stelt dokter Withagen samen met de cliënte een persoonlijk behandelplan op.

Urineverlies komt veelvuldig voor

Maar liefst 1 op de 4 vrouwen boven de 30 jaar heeft in meer of mindere mate last van ongewild urineverlies. Ongeveer een derde van de volwassen vrouwen krijgt te kampen met een verzakking. Voor veel van hen zijn blaas- en bekkenbodemklachten nog altijd een taboe. Ze durven er uit schaamte niet over te praten en zoeken geen hulp. Dat is jammer, want er zijn vaak goede behandelmogelijkheden.

Verwijsbrief van uw huisarts 

Hebt u last van blaas- of bekkenbodemklachten, dan gaat u eerst naar uw huisarts. U kunt uw problemen met hem bespreken en als het nodig is, verwijst uw huisarts u door naar een gynaecoloog. Kiest u voor Bergman, dan nodigen wij u uit voor een intakegesprek.

Hoge patiënt waardering bij NPCF

Cliënten beoordelen Bergman Clinics | Vrouwenzorg met een 8,5 en maar liefst 96% beveelt Bergman Clinics | Vrouwenzorg aan op patiëntenforum Zorgkaartnederland.nl.

De hooggespecialiseerde zorg voor vrouwen wordt nu voor het eerst door Bergman ook in Ede aangeboden. Deze zorg valt binnen het basispakket en wordt 100% vergoed. De reeds bestaande focusklinieken van Vrouwenzorg zijn in Amsterdam en Bilthoven.

Meer informatie over het tweewekelijkse spreekuur in Ede locatie klik hier?
bel via 088 9000 500 of per mail: info@bergmanclinics.nl   

Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.